to ni nobeno preseravanje, ampak osveščenost, ki jo ti verjetno ne poznaš...če bi ljudje jedli pol manj mesa kot ga, bi bil svet veliko lepši....seveda se večina tega ne zaveda, zato pa se svet vedno bolj poglablja v onesnaženju, strupih in boleznih
ni problem v "čisti "vodi.Jaz vsako leto zredim dva prašiča in enega bikca.vse hranim s senom in hrano,ki ni videla umetnih gnojil niti nekih strupov proti plevelu.Oplevemo ročno ,seno pa je IZKLJUČNO SUHO, NOBENE SILAŽNE BALE.Smo velika družina zato potrebujemo… ...prikaži več več hrane in vemo kaj zaužijemo.V trgovini ne kupim salame,ker vem da solijo s SOLITROM in ne s morsko soljo...trudim se pridelati čim več hrane ni pa naprodaj,ker če bi seštel vse stroške brez mojega dela bi kg krompirja prodajal po 10 eur.Eno gajbo sem ga dal prijatelju na Obalo pa me je klical da jih hoče še 10.ko kuha "kupljen"krompir pravi da se ves razpade.Moj se ne.Pa tudi zrezki so sočni tudi če so 6 mesecev v skrinji.daj zrezek živali,ki je pitana s silažo v lonec in ti bo smrdela cela hiša.Prisegam na ekološko pridelavo brez kakrnih koli umetnih gnojil .saj vendarle hranimo sebe,kajne
Na žalost je ekološko pridelano in lokalno zelo drago. Sicer pa naj mi nekdo pove kje najdem ekološko pridelano meso pri nas v Sloveniji ? Ali je mogoče to tisto meso, ki ga moj sosed kmet krmi z kupljenimi krmili… ...prikaži več ? Ali morda tisto meso, ki ga moj sosed kmet, krmi z krmili, ki jo je sam pridelal z uporabo umetnih gnojil in tisoče litrov pesticidov. Nenazadnje tudi dež več ni neoporečen, če oblaki pridejo iz onesnaženega morskega območja nekje iz baltika. Edina možnost ekološke pridelave je pri nekom, ki ima dostop do čiste ledeniške vode, ki je bila ujeta v led pred industrijskim obdobjem.
Nekateri se preseravajo.Ne vedo več kako bi izstopali od povprečja.
to ni nobeno preseravanje, ampak osveščenost, ki jo ti verjetno ne poznaš...če bi ljudje jedli pol manj mesa kot ga, bi bil svet veliko lepši....seveda se večina tega ne zaveda, zato pa se svet vedno bolj poglablja v onesnaženju, strupih in boleznih
ni problem v "čisti "vodi.Jaz vsako leto zredim dva prašiča in enega bikca.vse hranim s senom in hrano,ki ni videla umetnih gnojil niti nekih strupov proti plevelu.Oplevemo ročno ,seno pa je IZKLJUČNO SUHO, NOBENE SILAŽNE BALE.Smo velika družina zato potrebujemo… ...prikaži več več hrane in vemo kaj zaužijemo.V trgovini ne kupim salame,ker vem da solijo s SOLITROM in ne s morsko soljo...trudim se pridelati čim več hrane ni pa naprodaj,ker če bi seštel vse stroške brez mojega dela bi kg krompirja prodajal po 10 eur.Eno gajbo sem ga dal prijatelju na Obalo pa me je klical da jih hoče še 10.ko kuha "kupljen"krompir pravi da se ves razpade.Moj se ne.Pa tudi zrezki so sočni tudi če so 6 mesecev v skrinji.daj zrezek živali,ki je pitana s silažo v lonec in ti bo smrdela cela hiša.Prisegam na ekološko pridelavo brez kakrnih koli umetnih gnojil .saj vendarle hranimo sebe,kajne
Na žalost je ekološko pridelano in lokalno zelo drago. Sicer pa naj mi nekdo pove kje najdem ekološko pridelano meso pri nas v Sloveniji ? Ali je mogoče to tisto meso, ki ga moj sosed kmet krmi z kupljenimi krmili… ...prikaži več ? Ali morda tisto meso, ki ga moj sosed kmet, krmi z krmili, ki jo je sam pridelal z uporabo umetnih gnojil in tisoče litrov pesticidov. Nenazadnje tudi dež več ni neoporečen, če oblaki pridejo iz onesnaženega morskega območja nekje iz baltika. Edina možnost ekološke pridelave je pri nekom, ki ima dostop do čiste ledeniške vode, ki je bila ujeta v led pred industrijskim obdobjem.