kaj pa tale varianta , jest oddajam sobe. in sem državljan republike Slovenije, torej sem dobil bon. kje ga bom zapravil ? pri sebi pa moj otroc tudi, pa moji starši tudi, pa , seveda. ko kasiram keš pd države… ...prikaži veče pa grem v Dubai na kafe.
Ljudje podarijo in pomagajo prjatlom pozno vmovcenje je pisledica tega, da so lahko vnovvili pomoci in prenesli del zasluzka na letos. Vse zakonito. Pri tako nesposobni vladi, ki uziva v arestu naroda, se je treba znajti
Dajte no, to niso mercedesi, to so pač golfi goljufivi...Zato smo delali noč in dan da ne umira..korupcija..
kaj pa tale varianta , jest oddajam sobe. in sem državljan republike Slovenije, torej sem dobil bon. kje ga bom zapravil ? pri sebi pa moj otroc tudi, pa moji starši tudi, pa , seveda. ko kasiram keš pd države… ...prikaži veče pa grem v Dubai na kafe.
Žal je kozjanski runkl prepovedu, da letuješ doma..
ja..saj vsi letujemo doma....v Sloveniji.. a ni to bistvo pomoči turizmu ? denar in davki doma ostanejo .
Logično, to je mogoče in ustavno zaščiteno dejanje saj smo v deželi delavcev, kmetov in kontrabantarjev.
Pralnica očitno deluje......
V vseh barvnih conah brez omejitev prehajanja občin in regije .
Kaj pa, če so na ministrstvu zaspali in zdaj opravljajo zamujeno delo? :o
Fiktivno vnovčevanje...Ajjajaj..ko enkrat ugotovis
Ljudje podarijo in pomagajo prjatlom pozno vmovcenje je pisledica tega, da so lahko vnovvili pomoci in prenesli del zasluzka na letos. Vse zakonito. Pri tako nesposobni vladi, ki uziva v arestu naroda, se je treba znajti