Slovenija
41 ogledov

Vsi hočejo, kar so dali policiji

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • lepistric 10:14 04.junij 2012.

Smo vidli mi toti štrajk. Po dlake pm ni bil vreden.

• mumbly 19:45 04.junij 2012.

PS. vojaški sindikat je kasneje svojo podporo policistom umaknil.

• graff 08:14 04.junij 2012.

Sonja Kramar;Niti eden od naštetih ( cariniki,vojaki, gasilci, redarji, izterjevalvi, pravodoni policisti) se po pooblastilih in odgovornosti ne more primerjati s policisti. Podpiram le, da se uredi status vojakov, ostali pa nasvidenje l.2027.

• mumbly 19:44 04.junij 2012.

Ko je Vlada z ministrom Gorenakom udrihala po policistih in njihovimi sindikati, jim niso nudili podpore, razen sindikata vojakov, ampak so prihuljeno čakali, v varni senci, kaj se bo izcimilo. Zdaj so pa herojsko stegnili ročice in vpijejo, da to ...prikaži več kar so si priborili policisti, pripada tudi njim. Kaj res? Mislim, da ne. Lahko bi jim, če bi se takrat pridružili stavki policistov, pa tudi stavka bi bila zaradi tega krajša in pogovori mogoče uspešnejši. Tako pa? (vsako pra se rije zase)

• 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 07:56 04.junij 2012.

V naši javni upravi so vsi nekaj ... posebni.

• Sonja Kramar 12:45 04.junij 2012.

Spoštovana soimenjakinja potem ti žal moram povedati, da nimaš pojma o pooblastilih pooblaščenih uradnih oseb. Zanimivo, bodo mislili, da sem še jaz dala tak komentar. Morda za počitniško branje analizo poklicev...

• lepistric 16:10 05.junij 2012.

Pikado so igrali in odbojko v policiskih prostorih in zapravljali policijski sindikalni dnar in ure, med tem, ko ste se policaji delali da štrajkate.

• graff 08:11 04.junij 2012.

Ko je vlada med pogajanji ignoirala policiste, se niso sekirali, ko so pred leti policisti stavkali, so stavkali za njih. Zdaj, ko pa je policistom počil film in jim je vlada končno le prisluhnila , je panika. Miščević naj pozabi, ...prikaži več da bodo imeli cariniki enake plače za neprimerljivo manj dela in pooblastila kot policisti. Končati se mora farsa javnega sektorja.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.