Svet

Kaj je ameriško skrivno orožje »discombobulator«?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tinto 10:15 26.januar 2026.

sem zvedel da madurotova že veselo pušita črncem v ameriškem zapori in da so naše bajse debelajse že napisale peticijo v ženski zapor zakaj se tam to dogaja brez privolitve prve dame Venezuele..

• cigomigo 13:48 26.januar 2026.

ja o tem so imeli posebno oddajo na nacionalki v Ameriki

• cigomigo 09:30 27.januar 2026.

vcasih sem ender3 vcasih pa mateja04 , vcasih pa tinto, pa mahatma ja vsake toliko časa spremenim nick in ob tem prav uživam ko vas jebem zmedenci, enkrat sem dober enkrat pa tudi... DOBER

• Ender3 21:02 25.januar 2026.

Tako, sedaj naj se Putin pazi je Trump rekel Zelenskemu.

• Nevica 07:01 26.januar 2026.

Trump je lažnjivec. Zelenskega ima ves čas v želodcu, ker mu je onemogočil mir, ker se ne strinja s tem, da bil dal Dombas Rusom - na živce mu gre, ker ni bilo volitev, da bi ga eventuelno odstranil s ...prikaži več pomočjo Putina...Trump bi pravzaprav rad ukinil volitve tudi v Ameriki - lotil se je držav, ki so "volilni swingerji" - zato tja pošilja ICE in želi vzpostaviti izredno stanje. V Ameriki so volitve zapisane v ustavi - da pa se nekaj zadev zakoplicirati na to temo.

• Nevica 06:55 26.januar 2026.

Venezuelska oprema je bila kitajska in ruska. Rusko je Maduro plačal Putinu z zlatom. Trump je postal svetovna nevarnost, ker ni prišteven. En dan pljuva po angleški vojski v Afganistanu, drugi dan govori o angleških junakih. Še prej pa izjavi, ...prikaži več da Rusija in Kitajska nista sovražni, da je največji sovražnik NATO. In to je "skladno" z razlogi zakaj bi on rad Greenladijo, ker hoče obrambo proti prijateljski Rusiji in Kitajski - v resnici bi rad redke zemlje, brez vpliva EU zakonodaje. Norec!

Ruska_Zmaga 19:41 25.januar 2026.

Zmaga pa komentar :D!!! https://theworldwatch.com/videos/1610333/woman-vs-officer-featuring-the-best-commentary-by-sir-david-attenborough/

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.