Seveda da bo vsak Slovenec, ki se bo zavzemal za svoje obrezane muslimane isis-uck terroriste in za neodvisnost Kosova, v očeh Srbije pač sovražnik. Je tako? To je identično temu, da bi kak Srb lobiral za to, da Madžarska in… ...prikaži več Italija ali pa Hrvaška dobijo kakšen del Slovenije.
Seveda da bo vsak Slovenec, ki se bo zavzemal za svoje obrezane muslimane isis-uck terroriste in za neodvisnost Kosova, v očeh Srbije pač sovražnik. Je tako? To je identično temu, da bi kak Srb lobiral za to, da Madžarska in… ...prikaži več Italija ali pa Hrvaška dobijo kakšen del Slovenije.
Nemoj brate, dali ni Vučić sovrag Slovenije? Eh, Srbini...
In prav je tako. Slovenci nikoli nismo marali Srbov. In zakaj bi jim peli hvalospeve? Jebeš ‘nostalgijo’!
Ti 100% nisi Slovenec,ti si čez Kolpo.
Zate ne vem, ampak mi nismo marali tatove hrčke nikoli, s Srbi se niti ne mejimo no razen sedaj preko Hrvaške v Schengenu.
Kaj se sploh ukvarjate s to svinjo , ki ima enake politične cilje kot Milošević !!!
Ta Grošelj mi je res odvratni tip, prav tako Vučič in srbi.
SRBI GO HOME! OZ KAR NEKDAJNI AGRESORJI NISTE ZAŽELEJENI NIKJER RAZEN PRI PUTANI!
Ti pa si umsko prizadet!!!
tebe je mati ko te je rodila¨!
"tebe je mati ko te je rodila",mi lahko prosim prevedeš stavek???!!! Kurc,če ti tudi posebna šola ne pomaga!!!
Ajde ne seri, revež. Očitno uživaš ko si delaš sramoto tu na portalu. 😂🤡
KAKO TI PREVEDEM ČE SI PRIZADET POVRHU ŠE KLOŠAR SRBSKI!
slavauk22, bošček prizadeti. Daj si raje umij mleko okoli ust. 😂🤣
Ajde prikletni, nazaj cuzat Majntića, ali v Ukrajino, ki jo imaš v avatarju...Tam rabijo butasto topovsko meso..