Ti brihtni kljukci bodo morali, če sprejmejo ta unikum, pogruntati še kako obrniti avto na vseh tistih dovozih, ki so široki le za en avto!? Še prej pa naj najdejo kakšnega strokovnjaka, da jim izračuna koliko več škodljivih izpušnih plinov… ...prikaži več bi tako šlo v zrak, potem pa naj še po hitrem postopku svojo stranko preimenujejo v anti-zelena stranka...
in to inovacijo predlaga tak kateri ne ve parkirat .... in bo okoli hiše imel rondo da pride nazaj na cesto moral bo pa imeti vsak kateri ima hišo .... vožmja rikverc bo kaznovana z 3.000evri in 10 kazenskih točk
Predvsem na javnih parkiriščih bi morali uzakonit parkiranje naprej. Ker drgač, en parkira naprej...drug v rikverc. In pol butajo po plehu z vrsti, ker plastične zaščite v tem primeru ne zaščitijo vrata. Vsaj v večini primerov ne. Pa še nevarno… ...prikaži večo je...ker se vrata odpira in zaoira v obe smeri.
Ena prvih stvari, ki me jo je naučil inštruktor 40+ let verjetno nazaj je bilo, da se parkira VZVZRATNO. Gre za čisto fiziko, ki vam je nekaterim nekaj nemogoče za razumet.
Vi sonček, ste pa nujno potrebni osvežitve znanja vožnje.
Po vaše sem si sam kriv da imam avto zbutan, ker VEDNO parkiram rikverc, da lahko poten naprej speljem ven, kot so me NAUČILI v avtošoli.
nimamo samo v sloveniji strokovnih idiotov
Ampak mi imamo etablirane strokovnjake, ki že več kot 30 let uničujejo politično življenje..
Ti brihtni kljukci bodo morali, če sprejmejo ta unikum, pogruntati še kako obrniti avto na vseh tistih dovozih, ki so široki le za en avto!? Še prej pa naj najdejo kakšnega strokovnjaka, da jim izračuna koliko več škodljivih izpušnih plinov… ...prikaži več bi tako šlo v zrak, potem pa naj še po hitrem postopku svojo stranko preimenujejo v anti-zelena stranka...
Preberite še enkrat. Tokrat po možnosti vztrajajte do konca članka.
@StarMačk Kot je že peter4 napisal...preberi do konca... :"Za obstoječe dovoze bi veljala izjema"
Kam ta svet drvi .Še Mal pa bo treba pod pazduho avto nosit.
Dojče,Dojče,uber kurac!
Če bo šlo tako naprej, bo prepoved vožnje kmalu še za naprej. PA SREČNI BOMO...........
Iz kake zelene stranke.
🍓 Ocenite mojo golo fotografijo 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 nick SexyKitty20 id06376014
So spet nazzi prišli na oblast? Tako izgleda...samo vprašam!
Očitno, z razliko od predhodnikov pa tokrat prihajajo z leve. ;-)
To pa je novost!
in to inovacijo predlaga tak kateri ne ve parkirat .... in bo okoli hiše imel rondo da pride nazaj na cesto moral bo pa imeti vsak kateri ima hišo .... vožmja rikverc bo kaznovana z 3.000evri in 10 kazenskih točk
Prifu. K nje, ni, kot pri nas.
Predvsem na javnih parkiriščih bi morali uzakonit parkiranje naprej. Ker drgač, en parkira naprej...drug v rikverc. In pol butajo po plehu z vrsti, ker plastične zaščite v tem primeru ne zaščitijo vrata. Vsaj v večini primerov ne. Pa še nevarno… ...prikaži večo je...ker se vrata odpira in zaoira v obe smeri.
Ena prvih stvari, ki me jo je naučil inštruktor 40+ let verjetno nazaj je bilo, da se parkira VZVZRATNO. Gre za čisto fiziko, ki vam je nekaterim nekaj nemogoče za razumet.
Vi sonček, ste pa nujno potrebni osvežitve znanja vožnje. Po vaše sem si sam kriv da imam avto zbutan, ker VEDNO parkiram rikverc, da lahko poten naprej speljem ven, kot so me NAUČILI v avtošoli.
Sonček, nauči se vozit pa bo vse ok.
Zdaj si predstavljajte kaj je bolj varno speljati iz parkirnega mesta na cesto (ulico) naprej ali vzvratno. Ne učijo zastonj vzvratno parkirati.🤔
sonček je ,ma ti si skuštran pod kapo
sonček,kako pa kaj kabli,jih kaj šponajo,pa to?!!!
jate,a mi pošlješ še 1x prošnjo na fb,nekaj se je zalomilo ;)
ne morem pise,da se je nekaj zalomilo.bom probala se 1x
če ne pošlji ti meni
piše da maš prazen profil sem ti poslala prošnjo