Popotnik

Wolt v Sloveniji uvaja novost, ki bo marsikomu prihranila precej živcev

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 15:05 13.julij 2026.

To in pa njihovi colored dostavljači, samo še to manjka Sloveniji...

Bozo53 15:31 13.julij 2026.

Ne naročim, če dostavlja Wolt, ker je vprašljiva higiena torb in dostavljalcev!

• maček 18:04 13.julij 2026.

Raje sem lačen kot da bi od thh modelov naročil karkoli.znam sam skuhat.karkoli.ogromno rceptov 10,20,30,minutnih.

• rd2dmk2 17:30 13.julij 2026.

jest pa mislil da je spokal kufre in spizdil nazaj k trumpu. res mi ni jasno kako tele tujce ne moremo brcnit v rit in naredit eno domačo firmo- aja se prej skregamo in pobijem od foušije in tega kdo ...prikaži več bo zraven in kdo ne. ja hlapci kar nosite v mcdonalds, starbuck, wolt, booking če bi pr franceku, šlogarju,dostavniku in prespančku bili naročniki bi država lahk vam dala DDV 5 ker pa tujce futrate , imamo pa 22

kapucino 06:21 14.julij 2026.

Sej tako je. slovenci se raje kregamo kot da se kaj zmenimo

jezeran 06:15 14.julij 2026.

Ljudje smo res čudni, naročajo hrano iz umazanih torb, kjer na koncu vse isto smrdi, ker se notri hrana še paca in kuha v vseh možnih vonjih in to jejo. In potem jih cel dan zvija in jamrajo zakaj so ...prikaži več to naročili. Pa še to pojejo na hitro med delom, namesto da bi si vzeli čas in v miru kaj kakovostnega pojedli, kot to delajo v tujini. Ampak važno da imajo 5x čas za na kavo in čik

• sandi76 20:02 13.julij 2026.

Ukinite wolt in podobna sranja, saj povzročajo samo prometni kaos ker nihče od njih ne upošteva predpisov !

• Jackd 17:26 13.julij 2026.

Ne naročam pri teh dostavljavcih pa da mi vsak dan nosi hrano zaston.

• Ender3 10:50 18.julij 2026.

Vam prikletnim se dostavlja iz gostilne Raubar. Govorim o polisendvičih...

• Ender3 10:55 18.julij 2026.

Je kdo prebral izjavo presenečenja od Borčija, ki je trenutno na Kitajskem. Srečal je psa robota, ki dostavlja hrano. Šok pa še večji, ko ga ta ogovori ...ni Hao. Glej, glej še pozdraviti zna..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.