Popolnoma zasluženo , Argentinci niso prikazali ničesar , niti enega strela na španska vrata niso premogli v 90 minutah ! Sprašujem se kaj taka ekipa dela v finalu , so pa pobrali vse kartone za grobo igro ! tako kot… ...prikaži več je rekel eden od gostov : njihov nogomet je povozil čas , prelaganje uspeha na enega igralca je izgubljena tekma ...
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 2.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
WhatsApp: +228 90 44 79 15
Argentina ne velja,viva el spanija.
Popolnoma zasluženo , Argentinci niso prikazali ničesar , niti enega strela na španska vrata niso premogli v 90 minutah ! Sprašujem se kaj taka ekipa dela v finalu , so pa pobrali vse kartone za grobo igro ! tako kot… ...prikaži več je rekel eden od gostov : njihov nogomet je povozil čas , prelaganje uspeha na enega igralca je izgubljena tekma ...
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 2.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com WhatsApp: +228 90 44 79 15
Argentiski pedri največji svinjarji v fusbalu!! Vinčič pa klošar sod pa ne ve komu in zakaj!
VIVA ARGENTINA
viva my ass ! Jebeš tako ekipo ki v 90 minutah ni sprožila enega samega strela na gol ...