Avto
138 ogledov

Z Lešnikom primerjali novi in stari S

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 17:02 27.maj 2013.

Meni tudi ni vsec tale novi S

skeptik 13:33 27.maj 2013.

ker je ocenjevanje lepote precej subjektivno početje, ti tale komentar oprostimo :))))In to najbrž vsi tisti, ki smo mnenja, da je novi S najlepša grand limuzina na cesti.

• Ronald Reagan 14:36 27.maj 2013.

Hehe...ti si pa TUP kar tudi ni kratica...

• puksicd 14:40 27.maj 2013.

TUP, ker mi nekaj ni všeč, kar je tebi? Daj, spravi se k sebi.

• širhakl 20:15 27.maj 2013.

Potem pa,izvoli vzeti svinčnik in papir ter skiciraj.Gumpec.

• literca 00:01 28.maj 2013.

Ti živiš v Sloveniji polni faušizma.Robi je vse dosegel s svojim znanjem in pridnostjo. Ga osebno poznam. Je celo top 3 oblikovalcev na svetu poleg Pinnifarinne in ostalih, ki so mu vzor. Trdo delo, znanje in še kaj v Sloveniji ...prikaži več niso prepoznali zato je šel in dosegel to kar lahko ti ali kdorkoli od tvojih samo sanja.Po mojem je on za Slovenijo premalo poznan,pri 40 letih je pa že dosegel vsekakor tron oblikovanja....ti si pa avto lahko samo ogledaš in se čudiš ker si ga itak ne moreš kupit, zato ker živiš v Sloveniji.

• puksicd 01:03 28.maj 2013.

Prvič - samo predelal/posodobil ga je in ga ni narisal z "nule". Drugič - tudi če človek ni oblikovalec avtomobilov, še vedno lahko poda svoje mnenje, a ne, bebavec?

• puksicd 01:05 28.maj 2013.

O. K., zdaj pa pazi, do česa vse si prišel, ker je nekdo napisal, da mu avto ni všeč. Avto ti je všeč ali pa ne. Tako kot žlikrofi. Stvar okusa. Ti si s tem svojim napadalnim sporočilom samo podkrepil svojo omejenost.

• privat 20:08 28.maj 2013.

jeb..tako avto ,ki ga vozijo samo cigani in stari oltajmerji

• puksicd 13:21 27.maj 2013.

Ker se zavedam, kako dober oblikovalec je Lešnik, sem presenečen na obupnostjo novega S-a. Še dobro, da je zaleč komunicirati, da je pri oblikovanju upošteval ženine napotke. Zdaj vsaj vemo, kdo je kriv, da je novi S GRD - in to ni kratica. :D

• Jaka Gorjup 12:41 28.maj 2013.

meni se tudi ni zdel lep ko sem ga prvič videl ,sedaj v tej primerjavi med novim in starim se pa lepo vidi kako lepši in modernejši je novi model....ampak vsake oči imajo svojega malarja...šele čas bo pokazal kako je ...prikaži več všeč kupcem teh avtomobilov ...edino merilo je prodaja...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.