Slovenija

Z LPP-ja po smrti mlade peške razkrili: Avtobus ni bil preobremenjen

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 16:36 19.maj 2026.

Splet nesrečnih okoliščin, do katerega nikoli, ampak res nikoli ne bi smelo priti.

• bobubob 16:00 19.maj 2026.

Vsak udeleženec v prometu mora preveriti, ali lahko varno opravi manever ali ne. Tudi če ima prednost. Ta voznik ne bo nikoli več imel lahkega življenja, trenutek nepazljivosti in - si povsem v drugem svetu. Nikomur ne želim tega.

• brencl47 16:34 19.maj 2026.

V kolikor držijo navedbe voznika, potem je velika krivda za oviranje preglednosti na strani potnikov. Iz izkušenj vem, da je mnogo potnikov neuvidevnih in celo nesramnih - gnetejo se na prostoru med vstopnimi vrati pri šoferju in in prednjimi izstopnimi ...prikaži več vrati, ne glede na to, da je v ostalem delu avtobusa na pretek prostora. Če jih pa opozoriš, naj se pomaknejo naprej, si deležen negodovanja in celo žaljivk.

• vzev 16:51 19.maj 2026.

Ja, si prav napisal. Vsak udeleženec v prometu. To velja tudi za pešce. Tudi če imajo prednost, ne pomeni, da lahko kar skočijo na cesto.

jate 17:45 19.maj 2026.

...tudi sama sem že doživela,kako mi je šmrklja kar skočila na prehod za pešce,brez da bi me pogledala in se prepričala če bom sploh ustavila...in seveda slušalke v ušesih in oči na fonu je imela to je zlato pravilo...žal vse ...prikaži veče več mladih je tako

• Fertajler 17:45 19.maj 2026.

Tragedija, žalost, zgodilo se je ! Bi pa na tem mestu opozoril, okoli slona ne hodi kar tako, te lahko pohodi. Namreč pešci ali kolesarji, izogibajte se predvsem 20metrskih busov, Tu gredo kolesa malo bolj ven, malo bol notri.

• irena213 16:06 19.maj 2026.

Po bitki so generali vsi....

• Naklonsky 15:46 19.maj 2026.

Pri njem nikoli ne moremo vedeti: ali gre za predvolilni blef ali misli resno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.