Svet
158 ogledov

Z marihuano tvegate psihozo

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:37 16.februar 2015.

    najprej preber pol pa piš. Lepo piše črno na belem: skunk z visoko vsebnostjo THC povečuje tveganje za nastanek psihičnih bolezni, pri hašišu z nižjo vsebnostjo THC je pa to tveganje manjše. Pač če že morš kadit travo pač ...prikaži več kad hašiš k ti manj škoduje. Čeprav da smo si na jasnem ne priporočam nobene droge. Niti legalne ne.

  • moder 10:45 16.februar 2015.

    Farmacevtska propaganda,....

  • mijaliza 11:00 16.februar 2015.

    Prosim če nehate trobezljat kako je marihuana nevarna droga...pa žal vam moram razsvetlit obzorje.....Marihuana je nekje na repu drog ki zasvojijo, pred njo so kava, zeleni čaj, cigareti in sladkor...to so vse bolj nevarne droge kot marihuana.......pa moram povedat da ...prikaži več pitje zelenega čaja in kave spodbujajo zdravniki zaradi številnih zdravilnih učinkov.....P.S. če bi pri nas legalizirali marihuano in od nje pobirali davek, bi si ta država dokaj hitro ekonomsko izvlekla....tako pa čakamo farmacevtske lobije da bodo razvili svojo sintetično, ki se bo potem prodajala....

  • mijaliza 13:04 16.februar 2015.

    THC v ogromnih količinah ( na dan bi moral pokadit 500g konoplje z povišanim THC) povzroča izgubo spomina. THC povzroči psihične učinke tako, da se veže na kanabinoidne receptorje - CB1 v človeških možganih. To so beljakovine v membrani živčnih ...prikaži več celic, na katere se normalno vežejo endogeni kanabinoidi. To so snovi, ki nastajajo v možganih in imajo zaradi vezave na iste receptorje, podobne učinke kot THC. Do sedaj znana endogena kanabinoida sta anandamid (=arahidonil etanolamin) in 2-arahidonil glicerol. Vir : Wikipedija pa da ne bo pomote v tujini že nekaj let poznajo čisto obliko THC, ki se v lekarnah dobi v prosti prodaji.....in takšne študije niso zanesljive, predvsem za to ker so te študije delali na psihiatričnih bolnikih kot so shizofreniki.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.