Slovenija
18 ogledov

Za nadaljnje korake odprodaje Mercatorja

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 13:22 27.december 2011.

    Kupiti Laško, izdvojiti Union in Radensko in ga takoj prvemu ciganu, k bo pršu mim prodat. Vam bo Dakičeva dala vetra , ma kaj vetra uragana , se boste kmetavzarji zajebavali in vodili politiko iz rovt, z meščani in ...prikaži več Mercatorjem! FORZA DAKIČ , FORZA !!

  • elipsa 13:23 27.december 2011.

    uprava pivovarne naj ščiti interese družbe in to je edino smiselno. upam, da bodo končno enkrat to doumeli. debeljak ve kako se temu streže, upam da tudi zorko.

  • Vseslovensko Združenje Malih D 11:13 29.december 2011.

    MERCATOR, PIVOVARNA LAŠKO – strokovni sodelavci VZMD pozdravljajo Namero za prevzem in z zadovoljstvom ugotavljajo, da se dodatno potrjuje upravičenost prejema nagrad »Delničarjem prijazna družba« in »Martin Krpan«, ki sta jo predsednika Svetovne federacije investitorjev in VZMD v ponedeljek podelila ...prikaži več najvišjim predstavnikom Mercatorja, 23.12.2011http://www.vzmd.si/novice/mercator-pivovarna-lasko-strokovni-sodelavci-vzmd-pozdravljajo-namero-za-prevzem-in-z-zadovoljstvom-ugotavljajo-da-se-dodatno-potrjuje-upravicenost-prejema-nagrad-delnicarjem-prijazna-druzba-in-martin-krpan-ki-sta-jo-predsednika-svetIzjava predsednik VZMD za osrednjo informativno oddajo TV Slovenija http://tvslo.si/predvajaj/mercator-bi-prevzel-pivovarno-lasko/ava2.123883791/PIVOVARNA LAŠKO, MERCATOR – prejeti sodbi sta nadaljevanje vzpostavljanja katastrofalne pravne prakse – grobe kršitve prevzemne zakonodaje odslej brez ustreznih sankcij VZMD napoveduje pritožbo

  • Dixon 16:20 27.december 2011.

    joj kakšne neumnosti mi počnemo, prodajamo najbolj uspešno slovensko podjetja, ki povezuje in uravnava slovensko gospodarstvo. Če gre res v tuje roke, se lahko samo zamislimo kaj bo z vsemi dobavitelji in vsemi slovenskimi kmeti, ki so tako zelo povezani ...prikaži več z Mercatorjem? Kaj pa naši slovenski izdelki? Ne bo jih več! Poglejte si samo police drogerij DM po Sloveniji pa boste videli kaj pomeni ko na policah ne moreš več dobiti slovenskih izdelkov, pa še tisto nekaj kar imajo imajo na stranskih policah. Če prodamo Mercator je z našim gospodarstvom konec. Sami sebi kopljemu veliko jamo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.