Slovenija
27656 ogledov

Za nakup dragega mobitela pripravite dodatnih 150 evrov

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • damir 19:45 17.december 2017.

In potem ti pade na tla, nakar se lahko hvališ da imaš telefon za 800 € z počenim ekranom. Toliko dati za telefon bedarija brez primere...

Lucipin 10:24 18.december 2017.

Ja če si ti neroden da ti vse leti iz roke je to pač tvoj problem ;)

• djdj 19:56 18.december 2017.

damir + na komentar Ljudje trdijo, da telefon za cca. 300 € ni nič, kao ne dela. Za ta denar se dobi dobre naprave. Jaz pravim: pravega moraš izbrati(cena 300€ je le zgornja cena primerjave). Če pa komu ostaja denar, ...prikaži več, naj ga raje kot v telefon investita v dobrodelne namene.

• srecnii 08:24 17.december 2017.

Tako se eni prišli do mini kredita.

• bad 19:24 01.oktober 2025.

Ok ljudje treba se bo mal pozanimat in pogledat zakaj se gre. Jaz osebno sej šel na telemach in ja sem vzel telefon in sem plačal varščine 300€ kar imajo oni takšne pogoje vendar ta denar tudi vrnejo v 6ih ...prikaži več mesecih sodelovanja in rednega plačevanja položnic. To jim je kot garant da si ti resna oseba ki je vestna. Tako da nevem kaj se vi tukej greste enostavno zabavno😁

• pje 12:49 17.december 2017.

Kakorkoli še vedno sem raje pri vseh drugih operaterjih, ki nimajo nobene povezave z Telekomom.

• McClain 19:04 17.december 2017.

itak bolje takoj plačat in konec. Jaz imam X-a s 256GB za 790 neto. Ni drago, če gledam kolk stanejo eni plastični notebooki, recimo

Lucipin 10:25 18.december 2017.

Ja seveda ti si dal za iPhone X 790 eurov..Koga zavajaš no..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.