5m visoko smreko. po pomoti. a dejte no . eden rabi novolotni okras . zastonj. pa kaj če pade ena . gor al pa dol. sam da men ni treba dat 50€. delovodja naj nabavi novo in plača izkop korenine… ...prikaži več posaditev nove smreke. pa še eno leto naj skrbi zanjo. da se nauči kako se dela na črno za frende.
Sem tudi to zasledila nekje v cajtung da bodo ob smrtni postelji v času umora imeli
ob postelji partijsko zastavo z rdečo zvezdo. To se mi pa res politično motiviran privilegiran umor - ki ga olepševalno levaki imenujejo evtanazija
Kura tintasta, nisem nameraval na referendum, ampak bom ravno zaradi tvojih idiotskih komentarjev na tem portalu v nedeljo šel in zanalašč obkrožil ZA! Zadovoljna?
Vam povem kdo bo kriv? Vlada! Ce bi bil JJ na oblasti in pri koritu za polnjenje zepov bi sam lastnorocno brez pripomockov podrl cist po nakllucju ravno tapravo smreko bi ovcice blejale!
Vsaka je napačna!
5m visoko smreko. po pomoti. a dejte no . eden rabi novolotni okras . zastonj. pa kaj če pade ena . gor al pa dol. sam da men ni treba dat 50€. delovodja naj nabavi novo in plača izkop korenine… ...prikaži več posaditev nove smreke. pa še eno leto naj skrbi zanjo. da se nauči kako se dela na črno za frende.
Nigrad je problem Maribora ...in zlata jama mariborskega župana ! Narod je glup .
Ha ha ha ha...kakšne novice...pa saj to ni res. V nadaljevanju bodo iz tega naredili škandal in afero in bodo glave letele vse do Bruslja.
Kaj pa zdaj, a bodo šli posekat še ta pravo in naredili še več škode?
Sem tudi to zasledila nekje v cajtung da bodo ob smrtni postelji v času umora imeli ob postelji partijsko zastavo z rdečo zvezdo. To se mi pa res politično motiviran privilegiran umor - ki ga olepševalno levaki imenujejo evtanazija
Kura tintasta, nisem nameraval na referendum, ampak bom ravno zaradi tvojih idiotskih komentarjev na tem portalu v nedeljo šel in zanalašč obkrožil ZA! Zadovoljna?
Pijan ali samo butast delavec oz. delovodja?
A ni dost da je bil stajerc? A rabmo kaksno drugo olajsevalno okoliscino?
Vam povem kdo bo kriv? Vlada! Ce bi bil JJ na oblasti in pri koritu za polnjenje zepov bi sam lastnorocno brez pripomockov podrl cist po nakllucju ravno tapravo smreko bi ovcice blejale!
sej je čudno da ni kriv Janša... še ni kriv..
ni blo namerno ja