...kaj ste hoteli povedat??? bolje da ga niso prepoznali....
škoda da ga ni noben utopil, bi bile takoj volitve
kaj vsaj zna plavati??-če že ne zna voditi...
Bogi naš narcisek!!!!
JAZ SEM NAJLEPŠI NA SVETU.VSE KAR JE LEPŠEGA OD MENE JE KIČ!!!!!LEPI BORČI
meni se pa tip v bistvu že smili...
saj nima kaj počet, v državi vse štima...davki in kazni so uštimani, raja bo svoje morala dat, on pa pač paradira po Portorožu...
uf, ta Pahor!
Res čudno, že vsakega sodnika, tožilca... spremlja varnostnik. Kje pa jim ima predsednik vlade? Ali je še sploh predsednik?
Še k sreči,da ni bil prepoznan,saj bi še lep,počitniški dan komu pokvaril.Ampak nosi se pa ravno kot lojtra...
Verjetno so tudi varnostniki že obupali nad njim,kot so državljani.Edino on pa še kar vztraja ,vztraja in čaka na ....čudež.
Mitch Buchannon wanna be :)))
Glej ga v peskovniku ha ha LOL.
malo povečajte sliko..sam celulit,pa vse povešeno...ja leta so že..a razmišlja o penziji..aja sej je nebo
pravi maneken piss
Plavat bo mogu znat, saj se počasi utapljamo v dolgovih
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
...kaj ste hoteli povedat??? bolje da ga niso prepoznali....
škoda da ga ni noben utopil, bi bile takoj volitve
kaj vsaj zna plavati??-če že ne zna voditi...
Bogi naš narcisek!!!!
JAZ SEM NAJLEPŠI NA SVETU.VSE KAR JE LEPŠEGA OD MENE JE KIČ!!!!!LEPI BORČI
meni se pa tip v bistvu že smili...
saj nima kaj počet, v državi vse štima...davki in kazni so uštimani, raja bo svoje morala dat, on pa pač paradira po Portorožu...
uf, ta Pahor!
Res čudno, že vsakega sodnika, tožilca... spremlja varnostnik. Kje pa jim ima predsednik vlade? Ali je še sploh predsednik?
Še k sreči,da ni bil prepoznan,saj bi še lep,počitniški dan komu pokvaril.Ampak nosi se pa ravno kot lojtra...
Verjetno so tudi varnostniki že obupali nad njim,kot so državljani.Edino on pa še kar vztraja ,vztraja in čaka na ....čudež.
Mitch Buchannon wanna be :)))
Glej ga v peskovniku ha ha LOL.
malo povečajte sliko..sam celulit,pa vse povešeno...ja leta so že..a razmišlja o penziji..aja sej je nebo
pravi maneken piss
Plavat bo mogu znat, saj se počasi utapljamo v dolgovih