Slovenija
1363 ogledov

Za prvošolce brezplačni delovni zvezki in druga učna gradiva

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirac 16:38 21.februar 2017.

    Delovne zvezke ukiniti v vseh razredih OŠ. V Prvi triadi še mogoče delajo vanje, vsekakor pa ne več v višjih razredih. Celo tako se dela, da najprej nič ne delajo vanje, ko pa gre polletje h koncu, potem morajo pa ...prikaži več v nekaj dneh vse sami rešiti in izpolnjen delovni zvezek prinesti v šolo. Bolje, da jih nimajo. Pa naj preverijo kdo bo dobil učno gradivo zastonj - tudi v nižjih razredih. Veste, ni odločba od CSD vse, tam ni vse prikazano, kot nikoli ni bilo. Mnogi še vedno ne dobijo plače v celoti izplačane tako kot bi moralo biti, ampak še tudi v gotovini, ki pa se ne beleži tako. Skratka, vedno so bile in vedno bodo "luknje" v sistemu, ki ga vedno več ljudi s pridom izrablja ...

  • thea 18:56 21.februar 2017.

    Kako je mogoče, da se programi med osnovnimi šolami razlikujejo? Na naši šoli otroci v 5.razredu delajo določene stvari, ki jih na drugi prav tako osnovni šoli nedaleč stran delajo šele v 6.razredu. Tudi delovni zvezki in knjige niso enake. ...prikaži več Prav tako na naši šoli morajo imeti otroci od 92% do 100 za petko medtem, ko je drugod kriterij za petko nižji!!!!kako se lahko to primerja!!!???Torej je selekcija že v osnovni šoli in pri v prestopu iz te v srednjo bomo tudi na slabšem???Kkako smo lahko včasih imeli v oš vsi enake knjige in delovne zvezke ter pograme na vseh oš po sloveniji sedaj pa to ni mogoče. Samo, da spet nekdo služi naša država pa jih pri tem podpira!!!Sramota!!!

  • Milan Novak 07:46 22.februar 2017.

    Tako dolgo bo tako ,dokler ne bo narod sam naredil reda, in si izboril enake pravice , kot jih imajo razni prišleki in romi !

  • Majazmaja 16:23 21.februar 2017.

    Pri našem izobraževalnem sistemu je vse zbrkljano ... Vrtec NI obvezen, pa vendar ga ministrstvo SOfinancira, odvisno od prihodkov staršev. To pomeni, da nekdo, ki zasluži 1200 eur neto, plačuje vrtec npr. otroku moje svakinje, ki pa je že 10 ...prikaži več0 let brezposelna, ker je že 4x (!!!) zavrnila delo v administraciji, ker ni dovolj imenitno. Po drugi strani pa imamo obvezno osnovno šolo, ki je brezplačna ... Ampak starši morajo kljub brezplačnosti šole kupovati različno drage knjige in delovne zvezke - odvisno od šole. Ampak glede na izkušnje ti delovni zvezki ostajajo NEUPORABLJENI. Morajo jih kupiti, uporabljajo jih pa ne. Zakaj? To vprašanje se vleče še iz časov, ko sem jaz hodila v OŠ ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.