Slovenija
68954 ogledov

"Za rojstni dan sem pojedel ostanek sendviča, ki ga je dijak vrgel v smeti"

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 20:39 13.december 2023.

    Humanitarni koncert, v prvi vrsti pa sedijo ljudje katerih premoženje znaša 1000x več kot je bilo zbranega denarja. In vprašaš se ali so vsi ti ljudje in organizacije prišli pošteno do premoženja? Ali niso dejansko ti ljudje tudi ''begunci'' samo ...prikaži več da skrbijo sami zase. Ko vidim ''mladce'' po Viču kako oprezajo za ''kiklami'' se sprašujem ali ne morejo tudi ti poskrbeti sami zase? Ali pa je v interesu politične elite je*at narod z begunci, tiste, ki so pa včasih plačevali davke pa ugnobit ?

    • Naklonsky 09:21 15.december 2023.

      Pričeti bi bilo treba z vzgledom, torej najprej s predsednico naše države….

  • alen009 08:20 14.december 2023.

    Vidim, da posamezniki ne zmorete brez politike, kar je pomilovanja vredno. Poelg tega me izjemno žalosti, da se organizirajo shodi za Palestino, shodi za pedre in podobno, migranti protestirajo pri uradu predsednika vlade...nikogar pa ni, da bi v podporo tem ...prikaži več revežem, davkoplačevalcem, materam in očetom samohranilcem, ki s težavo plačujejo najemnine v kletnih prostorih....stopil naproti in jih vprašal; kako ti lahko pomagam. Žalostno kako gnila družba smo postali, vsaj večji del nje.

    • Avatar NickMason
      NickMason 08:35 14.december 2023.

      So občine ki poskrbijo da spijo na toplem in na varnem,nekatere pa ne in to ne razumem tudi jaz,kako lahko župan občine dovoli oz. nima srca da bi poskrbel za brezdomca

    • bobubob 10:30 14.december 2023.

      Sam lahko pomagaš enemu, dvema. A najbolj lahko pomagaš, če voliš s premislekom in to ljudi, lahko leve ali desne, samo da so zdravorazumski in pokončni, da so npr. uspešno opravili vsaj 'kovidni IQ test '. Prav politika pa je ...prikaži veče tista, ki naj bi urejala državo sistemsko. In to potrebujemo. Organizirano državo, ki bo vnaprej predvidela in pripravila delujoče mehanizme - predvsem pa bo imela zdravo distanco do 'iger', ki nam jih prirejajo naši 'prijatelji' v skorumpiranem Bruslju in preko luže.

    • Avatar NickMason
      NickMason 11:31 14.december 2023.

      V Ribnici,Kočevju ne boš videl nobenega spati na prostem ,klopci itd,vse je to uredila občina.

    • alen009 13:45 14.december 2023.

      SEveda sem pisal na splošno. Pomembno je, da naši zanamci poskrbijo za nekoga X, četudi nekaj 1000 km daleč od tukaj, četudi pred pragom bloka brezdomec na hladnem spi. To je smisel prihajajočih generacij. Ravno zaradi takih zgodb se sprašujem ...prikaži več kaj za hudiča je z našimi zanamci. Žalostno, res zelo žalostno.

    • Ender3D 15:40 14.december 2023.

      Respect 👏

  • Avatar NickMason
    NickMason 06:59 14.december 2023.

    Tega je pa življenje potolklo ,situacija mu je vzela vso voljo

  • jakec42 19:05 13.december 2023.

    Naj klošarji zaprosijo za azil,pa bodo imeli streho nad glavo ,hrano in žepnino!

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 20:20 13.december 2023.

    Kakor vodijo državo tako levi kot desni,jih bo še več,žal!!!

    • Gartner54 07:35 14.december 2023.

      Največ klošarjev je v ZDA.. Če se človek zapusti, začne piti, drogirati.. potem ti nobena vlada na svetu ne more pomagati.

    • mph2 09:27 14.december 2023.

      @garner54, ljudje se zapustijo, pijejo, drogirajo, po celem planetu, pa ni "Amerika" pri vseh, tam je gnil cel sistem, ki skrbi edino za milijarderje, vse je usmerjeno v to.

  • Pierre 17:51 13.december 2023.

    Aha Golob je kriv....no zdej vem.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 13:21 14.december 2023.

    @ajda0, razmisli malo, kako in kaj pišeš. Življenje zna biti kruto in nikoli ne vemo, kako in kdaj lahko *obračuna* z nami. Tvoja empatija meni diši po zaigranem. Empatije se ne moreš naučiti, nosiš jo v sebi. Lahko jo igraš, ...prikaži več vendar boš slejkoprej razkrinkan. Jaz pomagam vsakomur, ki je lačen in je pripravljen z mano iti v trgovino, da skupaj kupiva nekaj malega za pod zob. Če ni pripravljen, opraviva takoj na licu mesta.

  • bobubob 10:19 14.december 2023.

    Nikoli ne veš, ali boš uspel pokončno prenesti vse, kar srečaš v življenju. Nihče ne ve tega. Nekdo pade kmalu, nekdo drug lahko kasneje, vsi smo samo ljudje. Zato pa imamo, vsaj naj bi imeli, organe, ki bi se s ...prikaži večs tem morali ukvarjati strokovno, predvsem pa pravočasno. A zaradi pišmeuharskih volilcev tega in še marsičesa drugega, kar pritiče pravi državi, v Sloveniji ni. Ja, politiko morajo uzdati volilci. Sicer podivja in nato živimo v laži, v populizmih in - bedi. Danes jaz, jutri morda ti.

  • leonardo 16:50 13.december 2023.

    Ja, Golob se pa naraša tam v Franciji, koliko bo še šlo v luft našega denarja tam v Ukrajini. Sram te bodi z vlado vred. Cel svet se zaveda z Ameriko vred, ki je zakrivila vse skupaj, da je ves ...prikaži več ta denar vržen stran samo naš golobček še naprej gruli in ne vidi ped pred seboj. Ja razočaran sem nad vsemi, ki ga še podpirajo. Ja bil sem z njim, žal!

    • mph2 18:28 13.december 2023.

      Golob? Hojla, imaš pa res spomin zlate ribice, kako je JJ orgazmiral pri tej vojni. Če bi lahko, bi veliki vodja že zakuhal nuklearni armagedon. Drugače pa malo poglej kao je cela EU hlapčevska do tega zla, ki se imenuje ...prikaži več Amerika. Tu žal ni razlike med Janšo in Golobom.

    • leonardo 07:05 14.december 2023.

      mph2, saj nisem rekel, da je Janša boljši, samo trenutno je Golob na oblasti. Niti na misel mi pa ne pride, da bi še kdaj volil podrepne muhe, ki hlapčujejo Ameriki. Rekel sem samo, da se po Franciji naraša koliko ...prikaži več denarja bo še zmetal v žakel brez dna medtem, ko doma še marsikje nimajo za kruh ali obleko otrok..

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 09:52 14.december 2023.

    Kje pa piše da mora vsak rojeni otrok živet v izobilju in vsak star človek živet na tuj račun. Kolikor vložiš v sebe, toliko ti bo pripadalo...živeti od miloščine in še takrat zbirat ali ti bo všeč ponujeno ali ne ...prikaži več je milo rečeno...nesramno. Empatijo imam za delovne invalide, ki so zdravje izgubili od trdem delu, preživijo vztrajni, brez zasvojenosti in slabih razvad. Izgovori me ne zanimajo...vsi doživimo enkrat tudi žalost, krivico, nasilje, bolezen...pa gremo vseeno naprej !

    • leonardo 07:06 15.december 2023.

      Tvoja osebnost in tvoj poklic sta si v nasprotju. Kako le si lahko dočakala penzijo?

    • Naklonsky 11:06 15.december 2023.

      ajda, vse se prične pri starših… zgled, navade - naj bo lenoba ali zagretost za delo, sočustnost, empatija …se v glavnem ‘podeduje’ po starših. V glavnem imaš pa prav.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.