Slovenija
120 ogledov

Za stanovanja v Celovških dvorih 45 dni odprtih vrat

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 21:54 10.avgust 2016.

    Tale Đukić je pravi Balkanski prevarant , kajti reklamira kot zelo dobra stanovanja ki so obrnjena stran od Celovške . Pa tole mal raščistimo : 1. Vsa stanovanja ki " gledajo na Celovško , na njo gledajo s 100metrov , ...prikaži več kar pa sploh ni važno, kajti pred temi stanovanji je gradbena luknja , za 11 nadstropno stolpnico in stanovanja ne bodo ne videla več Celovške ne sonca. 2. Stanovanja, ki gledajo nStanovanja a vzhod , gledajo s 30m na garažo in parkirišče LPP -ja kjer 250 avtobusov servisirajo celo noč in je hrup ohoho . 3. Stanovanja , ki gledajo na sever gledajo s 30m na žel. progo . Jaz stanujem 500m od proge , pa ponoči pri odprtem oknu slišim bobnenje tovornih vlakov. 4.Stanovanja ki gledajo na zahod , bodo gledala na industrijsko cono , načrt je že stekel , samo je zaustavljen , zaradi pomankanja denarja . In takole te nekdo gleda v oči in te laže in vara ! V celem bloku se ponoči ne da spati od vlakov in LPP , medtem ko je pogled na Celovško zaenkrat še super ! 5. Ne bom ome

  • ecco 09:27 10.avgust 2016.

    Grozno naselje!

  • allstarr111 10:05 10.avgust 2016.

    Naselje je že ok, samo avtohtoni prebivalci so malo drugačne sorte kot bi predvideval, ampak sej bo verjetno največji kupec DRŽAVA, ki bo nafilala kapacitete z Begunci oz. Imigranti, plačali bomo pa zopet in samo MI :) kwaj fajn tale ...prikaži veče multikulti, pol pa sam še ples z mačetami in bojnimi kriki parkrat tedensko in smo prava EU prestolnica.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:33 10.avgust 2016.

    " Za primerjavo, novo stanovanje z garažo boste dobili za ceno starega v Dravljah, Štepanjskem naselju ali na Fužinah, kjer so cene danes najnižje," sklene Đukić."Torej prodali bodo pod ceno zraven bodo moral bit pa še neprimičninski agentje ker ...prikaži več jih skrbi prodaja. Kot da cena sama ni že dost ugodna glede lokacijo...polom.

  • primorka 12:15 10.avgust 2016.

    "Popravljajo napake", JIH SKRIVAJO. SREČNI TISTI KI BODO KUPILI TA STANOVANJA. FASADA JE LEPA, AMPAK KAJ SE PA ZA NJO SKRIVA, BODO UGOTOVILI ŠELE KASNEJE. KO POTEČEJO VSE GARANCIJE, SEVEDA !!!!

  • KOJAK 13:19 10.avgust 2016.

    Kateri kreten pa se je pogajal z agencijama? Bi pa tudi bilo dobro poizvedet kako sta ti dve agenciji prišli do posla oz. koliko bo kapnilo tistemu, ki ju je izbral.

  • mihatirs 15:04 10.avgust 2016.

    mogl bi jih zajebat pa noben kupt stanovanja, pa da spustijo ceno, pa še enkrat noben kupt...da jih na konc prodajajo za 1000e pa da jih vidim einsteine...sam kaj k je raja neumna in kupujejo mačka v žaklju...

  • Žurnalček 21:54 10.avgust 2016.

    5. Ne bom omenjal tistih , ki so jih preselili iz ciganskega naselja pri Žalah, ko so delali novo Titovo !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.