Magazin /magazin/bizarno

Za to, kar je ta gostja počela na križarki, ne najdemo besed

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 10:48 29.julij 2026.

To je še dobro, saj se opere! Ne vem, če so noge bolj umazane od ust?! Mene sicer bolj skrbi kaj počnejo kuharce in kuharji!

Garancija 07:56 29.julij 2026.

O grooooza,mi pa ne najdemo besed nad vašo inteligenco

• Pepe007 08:26 29.julij 2026.

No ja ... Ljudje pač znamo uporabljati orodje, da rešimo problem. Če se pribor na ladji pravilno umiva v profi stroju, ki ni neko eko čudo z minimalno porabo energije, ne bi smelo biti težav. Problem bi bil, če bi ...prikaži več ga ročno prali v mlačni vodi.

• rd2dmk2 10:31 29.julij 2026.

pravrad bi videl snemalca/ko tega videa kako se čoha tam spodaj med nogami in brska po sadnem bifeju. grem kaj stavit da tale snemalec ga še hujš biksa, sam ima srečo da ga noben ne snema. bi pa vse puritance ...prikaži več vprašal, kako pijete iz piksne ? a jo prej umijete v pomivalnem stroju predno jo odprete? kajti ni samo tisti del ko se odpre nevarno umazan, tudi z roko ki jo držite, lahko naslednji trenutek kaj nesete v usta. ali vi tudi arašide jeste z vilicami ?

• ToSmJest 11:20 29.julij 2026.

Jaz piksno vedno umijem preden jo odprem. Če sem zunaj, potem vsaj s čistilnim robčkom.

• Pepe007 12:55 29.julij 2026.

@ToSmJest: S čim pa predhodno opereš čistilni robček? Saj to niso sterilne reči, temveč industrijska roba z nečistočami in po vrhu še nevarno kemijo. Veliko bolj varno bi bilo, če to iščeš, če bi imel zraven bombažen robček, ki bi ...prikaži več ga doma pral na visoki temperaturi kot so to počeli pred desetletji.

• ToSmJest 15:11 29.julij 2026.

Čudno se mi zdi, da čistilni robček, katerega osnovni namen je razkuževanje rok, ne bi bil čist in sterilen. Pakirani so posamično, vsak v svojem ovoju.

• vijavaja 15:33 29.julij 2026.

To sem jest, kje pa dobiš te robčke ki so posamezno pakirani, jaz jih namreč iščem, pa je najmanjše pakiranje 20 robčkov.

• ToSmJest 15:37 29.julij 2026.

V Muellerju ali DMu.

• luna8 15:54 29.julij 2026.

cigane + komuniste baje že pobijajo; sam prašam, če so že začel ? ? ?

• vijavaja 21:32 29.julij 2026.

ToSemJest. Hvala.

• maček 18:14 29.julij 2026.

O pujsa grda,to se ne dela v jedilnici.

• Marija01 03:52 30.julij 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Pierre 09:10 29.julij 2026.

A v rit se pa ni praskala?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.