Slovenija
5275 ogledov

Za toliko naj bi se že v kratkem zvišala grobnina

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 10:14 14.januar 2025.

Stroški pokojnikov so se zvišali ?

• Ender3 16:15 14.januar 2025.

Nezaslišano in to v Zokilandu..

• sandi76 09:59 14.januar 2025.

Še dobro, da gredo ogromno gor tudi penzije in še dobro, da statistično cene padajo. Japajade nategovalci press.

• Ender3 16:14 14.januar 2025.

Vse več nesrečnih in ubobožanih se vpisuje v članstvo SDS..Z Janezom gredo v nove pomladanske zmage le, članarino bodo morali plačevat. Vljudno vabljeni !

• atamama 12:29 14.januar 2025.

Sem bil na pogrebu v okolici NM in so se ravno pogovarjali, da vaško pokopališče, ki so ga ''udarniško'' urejali in širili odkar je obvezno, da podjetje ''skrbi'' za red so iz 22E dvignili ceno na 36 E. Pa nihče ...prikaži več ni znal razložiti zakaj, ker vse pogrebe se plača posebej, vsak uredi in očisti mrliško vežico sam, ureditve grobov tudi.... kaj je pa privatnik naredil razen obvestila kje se ima sedež in telefonsko št.... Pravijo da EU to zahteva... pa so bili tisti za....

• atamama 13:20 14.januar 2025.

Bilo pa je zelo zanimivo poslušati ''Dolenjčke'', trezne, me čakanjem na pogreb. Tako da me zelo čudi, da se ni zgodila do sedaj še kakšna ''proticiganska revolucija. Zanimivo koliko kraje je v gozdovih, koliko pridelkov pobranih, prosta paša drobnice ali ...prikaži več živine je velik riziko..... Po pogrebu sem zaradi govoric obiskal M center in spil čaj. Res je, ''otroci'' nekje 12-18 let, skupina, trgovci in varnostnika v ''luftu'', najebejo ga ti domačini....

• Plavi-mil 09:33 14.januar 2025.

Balkancu nikoli zadosti, Žale so edina firma, katera ne bo nikoli propadla, delajo in bodo delali še naprej z velikim profitom.

• Ender3 16:08 14.januar 2025.

Matr milo, sedaj bodo še na pokojnih dodatno služili. Kako hudiča oni tam spodaj imajo že tako hudo pretečen rok uporabe. Zoki...spoki dokler je še čas.

• slavauk22 10:19 14.januar 2025.

volite še naprej zokia.......zapravil je mercator sedaj bo še ljubljano zapufal bravo srbi! res te legende

NickMason 12:47 14.januar 2025.

Ampak si pa butl

• slavauk22 12:50 14.januar 2025.

resnica boli ...........dvignil je cene parkinga zdej bo dvignil cene komunala bravo zaslužite si ga :D

NickMason 12:57 14.januar 2025.

Še nihče do zdaj ni pokazal ničesar ,da je kaj za občino naredil,enako za Mercator,pred in po pa samo ropanje.Ljubljana 10 let nazaj ali zdaj ,definitivno sprememba na bolje

• slavauk22 13:19 14.januar 2025.

ljubljana je bolana........že od nekdaj.............zoki je naredil iz nje samo greznico :) spremenilo se ni nič na bolje :) če ste tupi bodite še naprej ovce zokia

NickMason 13:25 14.januar 2025.

BUTL

• slavauk22 13:58 14.januar 2025.

to napiše tisti ki nima argumenta na mojo repliko :) butel ,to je vse kar znaš napisat

• Ender3 16:11 14.januar 2025.

Slavnifuk👎 butl si pa, ti pamet ne dopušča, da bi to dojel..Ubogi starši s takšnim aktivistom.

• bleki 17:35 14.januar 2025.

2000 eur pogreb, grobnina, komunala. Vse to gre kumonali. Pa še smeti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.