Ponovno zavajanje portala Necenzurirano na podlagi lažne informacije, ki smo jo že večkrat uradno zanikali tako mi kot SB Izola, nazadnje včeraj v odgovoru avtorju članka. Ponavljamo - za prevoz pacientke iz Izole v LJ nikoli ni bil izdan zahtevek… ...prikaži več za uporabo helikopterja
@Slovenskavojska!
Posadka helikopterja Slovenske vojske se nikoli sama ne odloča glede prevozov oseb v okviru HNMP. Odločitev je zmeraj na strani dežurnega zdravnika. Helikopterska posadka zgolj opravi "storitev" prevoza.
Odločitev je na strani zdravnika reševalca, ko gre za poškodbe, katere zna presodit, ocenit. V tem primeru gre verjetno za direktivo s strani ministrstva za zdravje in obrambo. Naj se imenuje odgovorne posameznike, podpisnike, brez prelaganja odgovornosti. Za tisto kolektivno,… ...prikaži več je čas davno minil.
To me prizadane.. tudi moja mati je skoraj izgubila življenje pri rojevanjem, a je bila zgodba obrnjena. To jo je veliko naučilo. Izkušnja ostane za vedno. Upam, da bo za otroka dobro poskrbljeno. Takšne zgodbe mi strejo srce.
Super, da bomo kmalu kupili nove helikopterje, da bomo lahko še naprej zavračali prevoze nosečnicam! Odgovoren seveda ni nihče! Svojci, dispečer vse ve!
Saj ni res! Pokojna je ležala na intenzivni infekcijske klinike. Za Čas poroda je bila premeščena v porodnišnico, kjer je rodila in bila ponovno premeščena na infekcijsko kliniko. Tam je kasneje umrla. Poglejte si posnetek 24kur
Ponovno zavajanje portala Necenzurirano na podlagi lažne informacije, ki smo jo že večkrat uradno zanikali tako mi kot SB Izola, nazadnje včeraj v odgovoru avtorju članka. Ponavljamo - za prevoz pacientke iz Izole v LJ nikoli ni bil izdan zahtevek… ...prikaži več za uporabo helikopterja @Slovenskavojska! Posadka helikopterja Slovenske vojske se nikoli sama ne odloča glede prevozov oseb v okviru HNMP. Odločitev je zmeraj na strani dežurnega zdravnika. Helikopterska posadka zgolj opravi "storitev" prevoza.
SO SE BALI MERLAKOVEGA SCENARJI LP
Odločitev je na strani zdravnika reševalca, ko gre za poškodbe, katere zna presodit, ocenit. V tem primeru gre verjetno za direktivo s strani ministrstva za zdravje in obrambo. Naj se imenuje odgovorne posameznike, podpisnike, brez prelaganja odgovornosti. Za tisto kolektivno,… ...prikaži več je čas davno minil.
Povsem neodgovorno, da se vozi "obnemogle" lažje poškodovane in nepoškodovane s hribov, sploh tam kjer je cesta ...
To me prizadane.. tudi moja mati je skoraj izgubila življenje pri rojevanjem, a je bila zgodba obrnjena. To jo je veliko naučilo. Izkušnja ostane za vedno. Upam, da bo za otroka dobro poskrbljeno. Takšne zgodbe mi strejo srce.
Super, da bomo kmalu kupili nove helikopterje, da bomo lahko še naprej zavračali prevoze nosečnicam! Odgovoren seveda ni nihče! Svojci, dispečer vse ve!
ma nej se zamislijo levnuhi mal k ne dovolija nakupa reševalnega helikopterja
Tale vojska je postavljena samo za zasebno okoriščanje.
ja žal je res..samo da se ne pošlje vojska na mejo ..ker nekateri levnuhi služijo z migranti
Saj ni res! Pokojna je ležala na intenzivni infekcijske klinike. Za Čas poroda je bila premeščena v porodnišnico, kjer je rodila in bila ponovno premeščena na infekcijsko kliniko. Tam je kasneje umrla. Poglejte si posnetek 24kur