"......ni mi všeč vaša nova stran...."
Se strinjam. Še več, prej je bila vaša stran ena najboljših novičarskih strani, dasiravno je bila vsebina med najbolj plehkimi. Zdaj ste zapravili še obliko.
Glede na to da je že nekdo komentiral vašo novo podobo, pa če ravno ni tu ta tema, moram priznati, da mi je prejšnja oblika bila bolj všeč. Ali je pa to stvar navade. Vsega se navadimo, pa se bomo… ...prikaži več še tega ali zapustili vašo stran
komedije, teli DEMONkrati se bodo sami sebe uničili! Najbolj mi gre pa na K ko poročajo tole slovenski mediji (USA hlapci) kot neko VELIKO zgodbo! In kaj bosta 2 democuksa naredila? NIČ! Kot prvo NI NITI ENEGA DOKAZA ZA umešavanje… ...prikaži več RUSIJE - izmišljotina CNN!!!!! Kot druga pa republikanci obvladujejo VSE! Ker jim je ljudstvo dalo GLAS! Ker so SITI nakladanja/kradenja/laži/ipd...liberalne levice!!!!
Še vedno jih boli poraz na volitvah. Trump je moteč predsednik za demokrate ker ni finančno odvisen od lobijev. Rusi, če sploh so,za kar pa ni dokazov, podpirali kampanjo niso pa mogli vplivati na volitve.
......ni mi všeč vaša nova stran....
res je ,prej je bilo dosti bolje
Se pridružujem kritiki !!
"......ni mi všeč vaša nova stran...." Se strinjam. Še več, prej je bila vaša stran ena najboljših novičarskih strani, dasiravno je bila vsebina med najbolj plehkimi. Zdaj ste zapravili še obliko.
Glede na to da je že nekdo komentiral vašo novo podobo, pa če ravno ni tu ta tema, moram priznati, da mi je prejšnja oblika bila bolj všeč. Ali je pa to stvar navade. Vsega se navadimo, pa se bomo… ...prikaži več še tega ali zapustili vašo stran
Kaj, zaboga, dela na 'slovenskem' portalu v članku beseda impičment???
Kaj, zaboga, dela na 'slovenskem' portalu v članku beseda impičment???… ...prikaži več
komedije, teli DEMONkrati se bodo sami sebe uničili! Najbolj mi gre pa na K ko poročajo tole slovenski mediji (USA hlapci) kot neko VELIKO zgodbo! In kaj bosta 2 democuksa naredila? NIČ! Kot prvo NI NITI ENEGA DOKAZA ZA umešavanje… ...prikaži več RUSIJE - izmišljotina CNN!!!!! Kot druga pa republikanci obvladujejo VSE! Ker jim je ljudstvo dalo GLAS! Ker so SITI nakladanja/kradenja/laži/ipd...liberalne levice!!!!
To so pravi "demokrati". Ko je po njihovo potem je vse OK, če pa ni .... je pa ogrožena demokracija. ??? https://www.youtube.com/watch?v=03UF4vCU0sM
No in kdo je Brad Sherman https://en.wikipedia.org/wiki/Brad_Sherman Za Al Greena pa sami pogooglajte, da je tudi iz vrst "izvoljenega ljudstva".
Še vedno jih boli poraz na volitvah. Trump je moteč predsednik za demokrate ker ni finančno odvisen od lobijev. Rusi, če sploh so,za kar pa ni dokazov, podpirali kampanjo niso pa mogli vplivati na volitve.
... formalno On jih bo pa zjebal URADNO ..