itak,sam eni pa nastradajo ,to nikoli ne veš,jaz v cca 10 letih 3x streho že popravljal,posledično še v stanovanje prišlo,ni fajn a kaj češ,ko začne noreti .....
imam v rezervi še cca 200 strešnikov,ko sem kupoval sem vedel da bo to še preklemano prav prišlo,jebeš zavarovalnico,ni časa za te butle,no če ti pa not naredi štalo voda ali celo vodovod je razneslo sem pa dobil vse plačano,nekaj… ...prikaži večj pa je,se pa ne obremenjujem,sam da je rešeno
V Mariboru mirno in niti kampje dežja !
Bodi vesel ,Kočevje urnebes blo
Se popravljam, lepo je zalilo in opralo nesnago od cvetnega prahu in saharskega peska ! Končno se da dihat pod modrim nebom.
itak,sam eni pa nastradajo ,to nikoli ne veš,jaz v cca 10 letih 3x streho že popravljal,posledično še v stanovanje prišlo,ni fajn a kaj češ,ko začne noreti .....
NickMason, pa ti zavarovalnica kaj komplicira, če imaš že 3x enako škodo ? Se ti zavarovanje vsaj splača plačevat ?
imam v rezervi še cca 200 strešnikov,ko sem kupoval sem vedel da bo to še preklemano prav prišlo,jebeš zavarovalnico,ni časa za te butle,no če ti pa not naredi štalo voda ali celo vodovod je razneslo sem pa dobil vse plačano,nekaj… ...prikaži večj pa je,se pa ne obremenjujem,sam da je rešeno
Tudi pri meni leta 2023, ko mi je neurje oz. toča streho preluknjala, ni zavarovalnica nič komplicirala, vse so mi plačali.
Evo še nebo se zjoče, ko gleda kaj nam dela izdajalska politika.