Slovenija
27894 ogledov

Začelo se je, namesto pol ure se vozi eno uro in pol

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • johan 13:06 15.avgust 2025.

Prav jim je. Preveč prometa in pleha. Pa še opozarjali so vsaj 14 dni prej, da bo gneča na cesti.. Pa folk vseeno rine.

StarMačk 12:10 15.avgust 2025.

Ko sem se pred dobrim tednom vračal iz Krka domov se je vse ustavilo že takoj po uvozu na avtocesto pri Postojni... Ko sem preverjal na aplikaciji za promet je ta pokazala, da se pot do Ljubljane podaljša za 35 ...prikaži več minut... No dejansko smo se potem od Postojne do Brezovice cijazili dobri dve uri in pol, pa ni bilo takrat na tem odseku nobene prometne nesreče!

• Nevica 15:05 15.avgust 2025.

Državni svet je že v začetku 2024 ugotavljal kako prometni zastoji po Sloveniji škodujejo gospodarstvu. Pozval je k nujni analizi zakonodaje in podzakonskih aktov, ki ovirajo impelemntacijo dobrih rešitev. Pod GOLOBOM SE TO NE BO ZGODILO! NI golobček za rešitve, ...prikaži več, če lahko naredi destkrat več problemov! To je njegova dodana vrednost!

• Nevica 12:35 15.avgust 2025.

Letos ima Slovenija najhujše zastoje v vsej svoji zgodovini. Na to temo je bila nedavno objavljena cela prometna študija. No, v nekaterih državah pa počasi ukinjajo omejitve na 30 km na uro, veljale bodo le na ožjih področjih in kratkih ...prikaži večh razdaljah, kjer je nujno. Omejitev je ovira v prometu in deluje na onesnaževanje zraka, varnosti praktično ne doprinaša! Dejansko nervira voznike in so zato manj pozorni na OKOLIŠČINE.

• AnzeSmolej 13:18 15.avgust 2025.

Tudi jaz sem bil tisti dan na tem odseku in mi ni jasno kako lahko vse obstane, ko pa pride mimo LJ pa kot da ni nic - proti gorenjski. Moja trenutna teorija je da so zastoji ker folk strasijo ...prikaži več da so zastoji in DARS z digitalnimi tablami prehitro upocasni promet na 100 ali celo 80kmh, folk pa panicen vozi POD omejitvami. Ravno napačno ravnanje, hitrost bi morali dvigniti na 150 pa mir

Mark035 15:22 15.avgust 2025.

Najmanj zastojev je bilo pod vlado klovna JaJo, ko je plešasti vse ljudi za 2 leti zaprl v domove in so bile ceste prazne.

• joze5827 12:15 15.avgust 2025.

Levičarji so vam v naprej napovedovali kolasp pa ste jih vseeno volili. Prav vam je,.

frnazzi 13:16 15.avgust 2025.

Hvala bingeljnu, da smo jih volili, če ne bi danes poleg vseh turistov, tovornjakov in nedeljskih voznikov gnečo povzročale še neskončne kolone vojaških in paravojaških vozil iz voznega parka PT (Princa Teme).

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.