Ironično je, da ti udeleženci v večini podpirajo masovne migracije ravno iz držav, kjer jih bi prišleki prve zaklali. Ampak taki niso vajeni razmišljat. Uboga ukradena mavrica.
Parada ponosa je namenjena vsem ,ki zagovarjajo moč ljudstva ne diktatorjev . Vsako leto je udeležencev več prav zaradi nasprotovanju diktaturam sveta .
Zopet se bodo posamezniki drli, da imajo luliko in lulčka, da radi seksajo in uživajo v razvratu prepovedanih substanc. Prilastili so si MAVRICO, da se z njo skrijejo pod koprivami.
Ironično je, da ti udeleženci v večini podpirajo masovne migracije ravno iz držav, kjer jih bi prišleki prve zaklali. Ampak taki niso vajeni razmišljat. Uboga ukradena mavrica.
Parada ponosa je namenjena vsem ,ki zagovarjajo moč ljudstva ne diktatorjev . Vsako leto je udeležencev več prav zaradi nasprotovanju diktaturam sveta .
Hvala za obvestilo o tem izjemnem dogodku. V članku manjka opozorilo, naj se starši z mladoletniki ne približujejo tem dogodkom.
Mene samo zanima na kaj so oni ponosni , a na to, da jih je narava zajeb..., jaz vem na kaj sem ponosen, na moja dva otroka.
Zopet se bodo posamezniki drli, da imajo luliko in lulčka, da radi seksajo in uživajo v razvratu prepovedanih substanc. Prilastili so si MAVRICO, da se z njo skrijejo pod koprivami.
A Janšarijev sinko žanko bo tud med udeleženci? Kaj pa od Plemenitega sinko?
Živel Putin ker pri njemu takšnga sranja ni
tud mi slovenci smo na vas ponosi .......BODITE STRPNI IN IMEJTE SE RADI
Ne trobezljaj v mojem in našem imenu! Pa v prvi razred ljudske šole se vrni.
jebenti mater četnišku izgini nazaj svojo vukojebinu vučicu !!
marš čez reko kolpo tele zabito rusko!
slavauk22 ,tokrat ti podpišem komentar👍
Živel Putin ker pri njemu takšnga sranja ni