Ne poznam yegale kritika, a je res zadel v polno. Vsak komentar tehten in generalno gledano VSE drži kot je rekel. Zmaga resnično Wolf. :-) Pa kaj si ja nor.
RTV SLO, vem da ni sicer pravo mesto, ampak se mi ne da pisati maila. Zakaj za vraga green room? In kaj je je narobe z zeleno sobo ali kaj podobnega? A ste v Ljubljani že vsi fasali virus Ljugleščine?
Tole maškarado bi mogli prepovedat, oz. naj jo imajo, a plača naj kdo drug kot proračun
Saj ne plača tole maškarado proračun, ampak kar mi vsi, ko damo za RTV, tistih 12,75 Evrčov, vsak mesec...
Ne poznam yegale kritika, a je res zadel v polno. Vsak komentar tehten in generalno gledano VSE drži kot je rekel. Zmaga resnično Wolf. :-) Pa kaj si ja nor.
Lina kanduzovic je vse prej kot pozitivno pokazala stranske sunke pa tut med nogami mal mascobe..zgleda,da ji fajn v sapnik hrana tisci...
ampak tale bosanska švajcarkinja se je pa ugojila kt svinja na pitanju...
RTV SLO, vem da ni sicer pravo mesto, ampak se mi ne da pisati maila. Zakaj za vraga green room? In kaj je je narobe z zeleno sobo ali kaj podobnega? A ste v Ljubljani že vsi fasali virus Ljugleščine?