Kar sem spoznal v zadnjih 4. letih je to, da je pokvarjenost levičarjev neizmerna. Vse za denar pridnega delavca, saj temu delavcu levičarji kradejo denar.
Ne bi se cudil da so svobodnjaki sproducirali te prisluhe in potunkali te ki so jih ze veckrat za “skupno dobro”. Itak zdaj ni vec problem kaj je na posnetkih problem je kdo jih je posnel. Jansa jim je garancija… ...prikaži več za zmago. Samo da ni jansa cetudi ni nobenega programa nic od nica….
Janez počasi tone, na POP TV ga je Golob raztrgal, Janez je še dihat skoraj pozabil, sem mislil da ga bo infarkt ruknil. Naj gre raje v penzijo in pazi na svojo Urško, bo bolje zanj. Odslužil je svoje.
Vprašam vas sodržavljani ALI še kdo verjame tem anketam??? V Nedeljo pozno zvečer bomo videli kaj je res in kaj je laž!!!
Ankete koristijo tistim, ki jih plačujejo..Zakaj le bi sicer trošili denar.
Prevara na prevaro, laž na laž,.... Po volitvah bo moral nekdo odgovarjati za ta poskus uzurpacije oblasti......
Resnica je plenica .....
Res je, golobu fajn smrdi.
Kar sem spoznal v zadnjih 4. letih je to, da je pokvarjenost levičarjev neizmerna. Vse za denar pridnega delavca, saj temu delavcu levičarji kradejo denar.
Edino, kar levičarji kradejo so volitve in glasovi desničarjev..Vse ostalo je nepomembno..
Res je ender, končno si povedal pravo resnico.
Kere budaleštine!!!!
Čigave ? Zakaj jih spremljaš če te to frustrira..
To, kar je Janezek zakuhal, naj sedaj požre.
Ne bi se cudil da so svobodnjaki sproducirali te prisluhe in potunkali te ki so jih ze veckrat za “skupno dobro”. Itak zdaj ni vec problem kaj je na posnetkih problem je kdo jih je posnel. Jansa jim je garancija… ...prikaži več za zmago. Samo da ni jansa cetudi ni nobenega programa nic od nica….
Janša je passe. Tip je preživet, iztrošen brez vizije. Jaha na preteklosti, za katerega misli, da je njegov lasten politični peskovnik..
jebse, ti pa si model. A res misliš, da bi Golob tako potunkal Jankoviča.
Janez počasi tone, na POP TV ga je Golob raztrgal, Janez je še dihat skoraj pozabil, sem mislil da ga bo infarkt ruknil. Naj gre raje v penzijo in pazi na svojo Urško, bo bolje zanj. Odslužil je svoje.
Іščeš dekle ali ljubico za seks? Poskusi to spletno stran - https://sex21.fun
če pijem in jemljem metadon postanem fuknjeni in pišem neumnosti in vcasih zamenjam nick ki jih imam kar nekaj
string tipi="brezjajčnikov" /*digitalizirano*/ Ne grem na volišče, ker ne podpiram ne levih in ne desnih tipi. EU ima resne probleme zaradi tipi.
A pa si sploh že polnoleten ? SDS že ima resne probleme z preživetjem..