Situacija je res zmedena, zato je tako pomembno tudi, da poskrbimo za mentalno zdravje. Novice me niti ne veselijo niti ne šokirajo več. Pač je tako kot je, kaj moremo. Trenutno me vsaj veseli, da lahko grem vsaj v Hofer. :)
Če je vprašanje, koliko jabolk in hrušk je v košari imaš 100% prav. Če pa je vprašanje, koliko sadja je v košari pa ne. Če nas zanima koliko je skupno na novo okuženih, potem pač lahko seštejemo rezultate obeh testov.
V prejšnem čalnku pa pišete kako bi bilo dobro za zdravje, da se nas omeji na 5om!!! Ma gonte se u tri krasne!!!
Ja, do jutri. Jutri bomo pa prebrali: "Katastrofalni podatki. Situacija se ne umirja. Drugi najhujši val po začetku pandemije." 😡😡😡😡
Situacija je res zmedena, zato je tako pomembno tudi, da poskrbimo za mentalno zdravje. Novice me niti ne veselijo niti ne šokirajo več. Pač je tako kot je, kaj moremo. Trenutno me vsaj veseli, da lahko grem vsaj v Hofer. :)
Če vse skupaj seštejemo in delimo je to 13% !
Ne moreš mešati jabolk in hrušk!
Če je vprašanje, koliko jabolk in hrušk je v košari imaš 100% prav. Če pa je vprašanje, koliko sadja je v košari pa ne. Če nas zanima koliko je skupno na novo okuženih, potem pač lahko seštejemo rezultate obeh testov.
JET SET Testerji niso ustrezni ,tako so govorili.
Pri Cigler-Kralju želeli olepšati tragedijo v domovih za starejše #dokumenti....necenzurirano.si