Slovenija
1276 ogledov

Zagovarjati se bo moral na sodišču

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 09:30 18.maj 2021.

Ma kaj ste se spravili na revčka . Revež si še riti sam ne zna obrisati .

• leonardo 10:46 18.maj 2021.

Leon, sebi ne, jo pa briše tistemu, ki mu dirigira!

Anion6anion 16:35 18.maj 2021.

Ja briše rit velikemu vodji ki serje po vseh ki so mu v napoto.

Anion6anion 16:34 18.maj 2021.

Urbanija ne more sprejeti dejstva da mu ni uspelo postati direktor STA. To je vsa poanta..

• Ender3 14:29 18.maj 2021.

Tega osebka bo potreba malo disciplinirat in prizemljit, preveč si prisvaja kompetence. Mar bi ostal, kot ponudnik zimmerfrei na Veliki Planini.

• Stane Adamič 09:18 19.maj 2021.

In v boj pošljejo Društvo Slovenskih pisateljev, kjer pa ni Jančarja, vodi ga učitelj bivših miličnikov, torej preverjen kader in ONI se zgražajo. Udbaši se zgražajo nad demokracijo????

• ode 08:07 19.maj 2021.

Bedasto ovaditi nekoga, ki je nekaj zahteval, a ni dobil. Kakšen prekršek, oz., kaznivo dejanje pa je to? Očitno ovaduhi obvladajo kazenski zakonik DLR Severne Koreje.

• Stane Adamič 07:11 19.maj 2021.

Veselinović pošlje pogodbo za 50% večjim zneskom, vlada se upre, zahteva račune zakaj porabljajo denar,(kupujejo na tisoče izvodov Mladine, Dnevnika...), Veselinović noče izročit dokumentacije, noče podpisat nove pogodbe????? Res vas ljudje nekaterih ne razumem. A NISTE NITI ZA MOLO POŠTENOSTI?

• Stane Adamič 07:45 19.maj 2021.

Veselinović pošlje pogodbo z 50% večjim zneskom, vlada se upre, zahteva račune zakaj porabljajo denar,(kupujejo na tisoče izvodov Mladine, Dnevnika...), Veselinović noče izročit dokumentacije, noče podpisat nove pogodbe????? Res vas ljudje nekaterih ne razumem. A NISTE NITI ZA MALO POŠTENOSTI? ...prikaži več Je pa zanimivo, vedno je Musarjeva zraven, to je tista, katera je dobesedno ukradla 70.000 verov na RTV, prepričan sem, da je bil to dogovor, denar pa so si razdelili.

• ode 08:23 19.maj 2021.

Naslednjič od policaja, ki me bo ustavil, zahtevam, naj mi da pihati. Ali me lahko za to kaznuje? Zločinec Ličina je od rulje zahteval, naj napadajo policaje. Je bil za to kaznovan?

• Detel5ica 14:52 18.maj 2021.

Pravna mreža naj najprej vloži ovadbo zoper Veselinoviča,ker je on vse skupaj zakuhal.

Leon 06:47 19.maj 2021.

To pa res peče 😁😁😁

• Naklonsky 12:52 18.maj 2021.

Ja pa ja. Milijon in en način, da se onemogoči vpogled v pranje davkoplačevalskega denarja v STAju.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.