Problem ni NK Maribor ampak direktor kluba ,zato ga je potrebno odstaviti saj prinaša negativno energijo med igralce in odvrača gledalce . Nikoli več na tekmo v Ljudski vrt .
Kaj res ne vidite,da nogometna zveza namerava uničit NK Maribor?? Z odstranitvjo sposobnega Zahoviča bo maribor zašel v finančno krizo zato pa bo krivo vodstvo kluba,ki so tako sposobnega človeka preprosto IZDALI!! To je bilo vse podtaknjeno in seveda skrbno… ...prikaži več načrtovano!! Na žalost Maribor ni več moj klub! Zastojn vijolčno srce,če ga vodijo IZDAJALCI!!
Bolan predlog predsednika Liste za pravičnost in razvoj (LPR) Stojana Auera
Ta je dubu tumor na mozgu !
Seveda bo temu primeren odziv Mariborčanov na volitvah .
Res imate Štajerci bedakov na pretek.. a ste res taki tepci?
Ne zali Stajercev in ne posplosuj.
Takšnih bedakov je očitno res dovolj in Auer je eden izmed njih ! ! ! ! Dolfi bi bil zelo ponosen na njih ! ! ! !
Tokrat mu tudi Nobelova ne uide!
Kaj vse naša slovenska zemlja nosi...
Problem ni NK Maribor ampak direktor kluba ,zato ga je potrebno odstaviti saj prinaša negativno energijo med igralce in odvrača gledalce . Nikoli več na tekmo v Ljudski vrt .
Boli me k*** za ČMARibor
Pa saj niste resni,a si jedla sir...
Zato pa je pri nas tako, ker si posamezni primitivci dovolijo vse kar si zamislijo, ni pa nobenih sankcij proti njim in njihovimi postopki!
Kaj res ne vidite,da nogometna zveza namerava uničit NK Maribor?? Z odstranitvjo sposobnega Zahoviča bo maribor zašel v finančno krizo zato pa bo krivo vodstvo kluba,ki so tako sposobnega človeka preprosto IZDALI!! To je bilo vse podtaknjeno in seveda skrbno… ...prikaži več načrtovano!! Na žalost Maribor ni več moj klub! Zastojn vijolčno srce,če ga vodijo IZDAJALCI!!
Ti s svojim tićem sam sebe hebeš !
kështu që ju jeni total jerks
Mrsss siptar smrdljivi,odidi od tu in ne smeti s siptarscino.
Marš šiptarija iz SLO !
Verjetno drži da NZS hoče uničit klub tako kot so Koper
Kaj , a so namesto KP igral in zgubljal tekme ?
Auer prvic nekaj pametnega iz tvojih ust!!!