Slovenija

Zahtevajo odstop: Levica napoveduje tudi prijavo na KPK

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francek 17:56 13.maj 2026.

Zadnji čas, da pridejo posneteki ...

• irena213 18:10 13.maj 2026.

Noben ne bo nkol odstopu, niti Sveti Ivan Trstenjakov. Pika!

• slovenski3 19:45 13.maj 2026.

Predlagalbom ustavnemu sodišču, da odloči, da se prepove delovanje stranke Levica, te saboterske, sleparske, plenilske in vsestransko škodljive stranke za Slovence in za Slovenijo.

ROGLJIČEK 17:48 13.maj 2026.

Sem Borut Sajovic,po izobrazbi kmet in sem bivši tržiški župan......., svojih dejanj se sramujem,še posebno tistih v povezavi z DSO-ji,kjer sem redno nadlegoval starejše ljudi...,ker mi brez državne "mavhe" živeti ni,sem se odločil,da poizkusim svojo srečo tudi kot minister za ...prikaži več obrambo...,tudi tam se nisem izkazal,tako da se me danes sramuje tako ožja kot širša družina... .Kot otrok sem veljal za vaškega posebneža,tako da me je otroška psihologinja poslala na pregled...,danes na stara leta

• argentinac 18:28 13.maj 2026.

mi take rdeče brate v Argentini v rezervat zapremo, tam pa tak umrejo od spolnih bolezni in alkohola. Tako da mi v Argentini nimamo problemov z rdečimi brati

ROGLJIČEK 18:30 13.maj 2026.

Pedofiliči-zoofiliči-fumare(iči).

• cigomigo 18:48 13.maj 2026.

levaki in ostali smrdljivi komunajzeri, vključno s slobodnjaki ga lahko Gospodu Lotriču samo popušijo

ROGLJIČEK 17:52 13.maj 2026.

se sprašujem,kaj bo v prihodnje s Slovenci,gledano na moj primer..., drugače pa,"BORTE SE,SAJ JE ZA SLOVENCA ZNAČILNO,DA NIKOLI NE OBUPA IN JE TRDOŽIV !!!!!!", "ŠE POMNITE POVEST O MARTINU KRPANU!?!?".

• slovenski3 19:49 13.maj 2026.

Kako naj butasti levičarji vedo za povest o Martinu Krpanu, saj ne vedo niti to, kje se jih votla glava drži?

ROGLJIČEK 18:08 13.maj 2026.

V prostem času "kot človek narave" me vleče v hribe,sem po duši tapravi hribolazec...,včasih tudi zavriskam na kakšni gasilski veselici,kjer se podružimo,kaj domačega pojemo in izmenjamo par besed...,žena nerada vidi,da kaj povem, ampak ženske so danes drugačne in vzamem v ...prikaži več zakup...,do domačih živali od malih nog gojim strast....,one so moja strast,kar me drži pokonci... .

• maček 19:57 13.maj 2026.

Kuzlarija od države.

Leon 16:37 13.maj 2026.

Temu se lepše reče politično kvirovstvo in je značilnost določenih oseb v politiki .

• eeee 20:25 13.maj 2026.

Dejansko je v konfliktu interesov, obenem pa ni del zakonodajne oblasti, ker ne sedi v DZ. Čisto logično precej dvoumna situacija, ne pa tudi s pravnega vidika. Vprašanje, koliko precednik DS vpliva na odločanje v tem organu. Konec koncev je ...prikaži več samo prvi med svétniki.

• bandit 18:43 13.maj 2026.

Evangelij po Vrovčevo, krščanske vrednote ne veljajo za politiko (ne kradi, ne laži.....) Pa saj smo na glavo padli. Ta Lotrič pa na 2 stolih. Razveljavit vsa glasovanja.

• jan631 20:07 13.maj 2026.

Sindikalist Štukelj pa na 3 stolih. Na volitvah kandidiral za poslanca, je predsednik sindikata, državni svetnik. Pardon, on lahko je ultra levičar.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.