Slovenija
3655 ogledov

"To je logika: Za nas več kot za druge"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bauhar 18:59 14.marec 2018.

Jaz bi ugodil temu Štruklju, vendar pod enim pogojem: vsi učitelji naj delajo 40 ur na teden, v službo naj hodijo ob 7 uri, ter naj ostanejo tam do 15 ure. V tem času naj delajo priprave in vse kar ...prikaži večr morajo. Potem pa bi se morali še malo pomeniti o dopustu. Sem delal v šolstvu, tedenska obveznost 20 ur, ostalo pa ...

olor 16:13 14.marec 2018.

Hahahaha... ojoj, ni konca, ni kraja tem izsiljevanjem.

• Jambor 16:21 14.marec 2018.

Saj to je bil namen vlade. Sprti vse sindikate med sabo. Tako se najlažje vlada.

• Lavdan 20:14 14.marec 2018.

V šoli samo hišnik dela osem ur, ostali pa kakor kdo.

• matermila 07:20 15.marec 2018.

Cerar je odstopil,torej je vlada ostala brez glave.Je to udarec v brado Štrukju in vsem ki štrajkajo.Če prav razumem vlada ni več opravilno sposobna in lahko opravlja samo še tekoče posle,tako da so,po moji oceni,pogajanja dobila knock out.

• miki1234 07:29 15.marec 2018.

največja kasta lenobe v JU izsiljuje za višje plače... če jim kaj ni prav se imajo priložnost zaposliti preko s.p. na privat šolah. me zanima, koliko jih bo izkoristilo to možnost. fuj

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.