Slovenija
16032 ogledov

Zakaj so maske obvezne povsod na prostem? To sta resnična razloga.

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    ovca 10:03 16.oktober 2020.

Naši "strokovnjaki" ne vem, če bi ustrezali, da pravim strokovnjakom sekrete pucajo!

• blayo 13:12 16.oktober 2020.

Jasno da ne. Za to so usposobljeni drugi.

• Decko 10:26 16.oktober 2020.

Strokovnjaki , ki so pod vplivom politike in posiljujejo z teorijo, ki nima veze z realnostjo

• blayo 13:12 16.oktober 2020.

Realnost je taka... če imaš ti nek ukrep in potem na ta ukrep 1000 in 1 izjemo, potem se bo folk ukvarjal samo s tem kako se bi uvrstil pod eno izmed izjem in bo na svojo in varnost ostalih ...prikaži večh preprosto pozabil. Če izjem ni, se folk ne more več ukvarjat z njimi in se mirno lahko posveti dejanskemu problemu, to je zaščiti sebe in ostalih.

• LetherHossen 10:05 16.oktober 2020.

Hmmm, jaz sem mislim, da je to zato, da bodo odprodali stare zaloge neustreznih mask ...

• blayo 14:02 16.oktober 2020.

Možno. Neustrezne maske za zdravstvo so dovolj dobre za splošno populacijo.

• 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 10:50 16.oktober 2020.

tako bolnih izjav pa še ne, hudo narobe je to, da PCR plandemija testiranje nikomur ne dokazuje ničesar, niti to ali je zdrav aki bolan, ali ima samo prehlad ali covid-19 skratka to je svetovni nacistični nateg vseh nategov. To ...prikaži več Beovičeva dobro ve, to dobro ve tudi JJ, Kacin, Krek, Gantar in Hojs ne vejo pa, da se jim bodo vse njihove grožnje in pretirani ukrepi povrnili v obliki osebnega strahu, ker karma je res prasica.

• blayo 14:04 16.oktober 2020.

Noben test ne dokazuje bolezni. HIV test tudi ne dokazuje nič razen tega da imaš v sebi ta virus.

• Covid_1984 10:56 16.oktober 2020.

če bi prestitutke nehale tem iztrebkom dajati medijski prostor, bi bila plandemija končana v roku enega tedna. upam, da ste izmečki ponosni na to, kar ste storili, namreč uničili ste že praktično vse, kar se je uničiti dalo. gnoji

• blayo 14:04 16.oktober 2020.

Hmm, torej je 250 hospitaliziranih konstrukt medijev?

• Anica Kozlevčar 10:44 16.oktober 2020.

Zreli za Polje, Idrijo, Vojnik in podobne ustanove.

• kapibara 11:01 16.oktober 2020.

Maš prav ! Hrastovec ima že prevelik luksuz za te..

• suineg78 11:48 16.oktober 2020.

Ša malo in bomo morali nositi plenice za odrasle. Baje, da se prenaša tudi s prdcem. P.S. Za politike so naredili XXL izvedbo, ki jih bodo morali nositi tudi po koncu plandemije.

• 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 11:32 16.oktober 2020.

Zgleda,da jim je želja številko spravt na 2 miljona,pa poj tut še ne bi bli zadovoljeni,mislm,da vsi tile doživljajo orgazme ob teh cifrah?

• blayo 14:06 16.oktober 2020.

Želja je folk spravit k racionalnem razmišljanju in ne s samo razmišljanju s "svojo glavo"...

• suineg78 11:45 16.oktober 2020.

Številke "okuženih" predstavljene v javnosti niso enake številkam, ki prihajajo iz laboratorijev. Baje, da se je vmes vrinil nek faktor. :)

• blayo 13:05 16.oktober 2020.

A se je ta faktor vrinil tudi pri številu hospitaliziranih?

• suineg78 15:16 16.oktober 2020.

Zakaj pa ne? Kdo pa lahko neodvisno preveri ali bolniki lezijo zaradi gripe, stare corone, pljucnice itd, ce PCR test zajame vse. P.S. Ubogi nasi pacienti, ce juh zdravijo s Remdesivirjem. https://www.nytimes.com/2020/10/15/health/coronavirus-remdesivir-who.html#click=https://t.co/mMwKk45zhJ

• blayo 15:31 16.oktober 2020.

Saj ni važno ali ležijo zaradi gripe ali AIDSa... imamo 200 postelj zasedenih več kot bi jih imeli sicer, to lahko dejansko preveriš. PCR ne zajame vseh, od kod ti ta ideja? Specifičnost testa ja 100%, senzitivnost pa malenkost manj.

• suineg78 16:02 16.oktober 2020.

Nekaj o zanesljivosti testa. Bom probal najt se vec in nalepit na to debato. Ne zato, da bi dokazoval svoje, ampak da pogledas se sam in ce se ti zdi smiselno. Lp https://muchadoaboutcorona.ca/pcr-pandemic/

• suineg78 16:08 16.oktober 2020.

Tale zadeva mi je zanimiba. Od cesa dejansko obolevamo... https://youtu.be/V1Im7jsW9_Y

• blayo 16:36 16.oktober 2020.

Prebral. Popolnoma izven konteksta! Lovljenje na besede. Moja vprašanja zate: Kakšen medicinski rizik naj bi predstavljal PCR test? Si mnenja da gre za placebo test? Pismo v nobenem primeru ne priznava kar navaja naslov tega spletnega mesta. To je je ...prikaži več zgolj njihova domneva. Naj dokažejo te domneve.

• blayo 16:41 16.oktober 2020.

To je isto kot trditev: "Sicer ne morem dokazat, ampak zihr gre za zaroto, ker mi očitno odgovarjajo tako, da ja ne bi razumel.".

• blayo 17:10 16.oktober 2020.

OK pogledal tudi video... govori predvsem o testiranih ki so bili na papirju pozitivni in 80% je bilo asimptomatskih kar sproža njegov dvom v teorijo virusov in krepi njegovo prepričanje v teorijo "exosomov".

• blayo 17:10 16.oktober 2020.

Kaj pa ostalih 20% ki so bili simptomatski in par procentov tistih ki so pristali v bolnišnicah? Teh pa njegovo ne rabimo šteti, so nepomembni? Skratka kakorkoli, ali gre za viruse ali za exosome, določen procent ljudi pristane v bolnišnicah, ...prikaži več, in ko enkrat v bolnišnici ni več prostora imamo dejanski problem, ki ga ta video prezre.

• blayo 17:11 16.oktober 2020.

Torej s testiranjem in omejevanjem stikov (po tvoje domnevno) okuženih z neokuženimi omejujemo potencialni prenos tudi na tiste, ki bi sicer pristali v bolnišnicah in to je cel point testiranj.

• suineg78 15:02 17.oktober 2020.

Ravnokar sem naletel na predavanje neke zdravnice... Zanimivo... Govori o malo širši perspektivi Covida https://www.youtube.com/watch?v=sjYvitCeMPc&feature=youtu.be

• blayo 23:55 17.oktober 2020.

Pogledal sem do 15. minute pol pa nism mogu več... to je do tam kjer pokaže kako maska ne deluje in pokaže tistga tipa ki je bel okol nosu. Večje neumnosti ne bi mogla pokazat... to se lahko zgodi samo ...prikaži več če imaš v prostoru luft, ki je nasičen z virusnim aerosolom. Takšna situacija se v praksi zelo redko zgodi.

• blayo 00:12 18.oktober 2020.

Predstavljaj si, da si v 20m2 prostoru kjer se žge guma in imaš masko. Luft se v parih minutah nasiči s črnimi sajami in ti to pač vdihuješ. Jasno si potem črn okrog nosu. Da bi podobno nasičenost dosegel z ...prikaži več virusnimi aerosoli, bi moral v prostor za par dni zapreti 20 okuženih ljudi, ki bi skakali s kolebnico. Jasno da v takem primeru maska ne deluje.

• suineg78 10:29 18.oktober 2020.

Ok. Potem si videl glede HCQ? :) Meni se zdi nesprejemljivo (a na zalost realno), da forsirajo Remdesivir, ker je to pac novo zdravilo. Prikateljica, ki dela na registraciji zdravil pravi, da je vse skupaj "joke". Ni variante, da bi ...prikaži več lahko, niti priblizno, izvedli vse potrebne studije, da bi lahko dobil dovoljenje za uporabo. Moje mnenje je, da se je znanost ze zdavnaj prodala farmakomafiji in iz tega razloga tudi moja skepsa v vse kar nam nasi strokovnjaki svetujejo. Vse dobro!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.