Avto /avto/iz-druge-roke

Zakaj vozniki z zažiganjem dlačic pnevmatik prihranijo na stotine evrov?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 07:55 05.marec 2026.

He-he-he! Tudi jaz sem v Yugopizdiji kupil gume v Avstriji in poiskal kolovoz, da sem svetleče gume zamazal, da niso bodle v oči. Živel Martin Krpan narodni švercar!

Človek2025 08:14 05.marec 2026.

Naj bo to opomnik vsem nam, kam vodi komunizem. Nekateri so pozabili in opevajo stare čase.

• rd2dmk2 09:26 05.marec 2026.

ja toma zdej pa še povej kaj si naredil s starimi gumami tam v avstriji.

• rd2dmk2 09:29 05.marec 2026.

ja no človek2025 pa saj ti je toma lepo povedal šel si po svetu in kupil. z plačo ki si jo zaslužil v komunizmu. in ti zamenjaš komunizem za kapitalizem in namesto redne zaposlitve, dobrega zdravstva in šolstva to zamenjaš za BMW.

• vojko19 09:45 05.marec 2026.

Bravo! Zdaj ima BMW in rabljene gume

• Toma 14:51 05.marec 2026.

Jok bato, otpade! Vozim samo nove japonce najvišje zaneslivosti. Pišam po nemških jajcih, ki stojijo na odstavnem pasu po AC. Vsako leto 1. avgusta sem se od srca smejal auslenderjem, katerih kante ne morejo narediti niti 500 km ;-)

• Toma 14:53 05.marec 2026.

Stare gume sem seveda pustil vulkanizerju. Nimam barke, pa ne rabim starih gum!

Človek2025 17:10 05.marec 2026.

Ne vem, kako je z vašimi zaposlitvami, ampak moja je redna. Plača veliko višja kot v komunizmu, zdravstvo je precej boljše kot v komunizmu in šolstvo tudi. Ne toži se mi po starih časih, ko nisem imel za burek, ker ...prikaži več nisem tak, da bi lezel v rit komunističnim veljakom, ampak sem priden in pameten.

Garancija 10:30 05.marec 2026.

Kako narediti nadstrešek,ne da bi plačal nadzornika,to je zdaj naša tema,smo pa tudi mi iz italije oblekli po dve bundi in trojne kavbojke na sebe,pa kavo v rezervno gumo,toliko o švercanju

• blayo 10:55 05.marec 2026.

Taki si iznajdljiv pa toliko problemov imaš 🤣

• Toma 15:01 05.marec 2026.

To ni še nič! Jaz sem švercal foto opremo, ki je bila že takrat vredna 10.000 DM. Seveda ne vse naenkrat. Pa 2 PCja v sestavnih delih. MB sem skril iza tapete desnih sprednjih vrat. Avto radio da niti ne ...prikaži več omenjam ;-) Nikoli me niso dobili! Bi rekel, da sem vsega skupaj prešvercal vsaj za 30.000 DM! Je pa res, da sem bil malce v prpi do meje potem pa je bil občutek sreče toliko večji ;-)

• Skias 08:08 05.marec 2026.

Kaj sedaj Javier Milei kje je tvoj veliki prijatelji Tramp? Daj prosi fa za pomoč ljudje rabijo nove avto gume!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.