Zdravje
1898 ogledov

Zakon o psihoterapiji: Tako so glasovali poslanci

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 18:10 21.november 2025.

V NSi in SDS si prizadevajo, da bi zbrali zadostno število glasov do absolutne podpore zakonu, po naših informacijah bo zakon "spravil čez" kar Janez Janša,kar pomeni, da bo že drugič pomagal prijatelju Jambreku času protikoronskih ukrepov . Janez ve ...prikaži večve ,da ni brezplačnega kosila .

• jakec1575 22:43 21.november 2025.

prav si imel. 1:0 za politiko proti pacientom

• jakec1575 21:36 21.november 2025.

Dusevno motnjo po novem lahko zdravijo tudi avtolicarji in mehaniki. ce si placajo solanje v privat terapevtskih solah, ki nimajo niti akreditacije v sloveniji. in to v zdravstvu. zmagali smo. zasutrane paciente bo prevzelo na svojo grbo kar ministrstvo. stroka ...prikaži veča ne nastavljala svojih.

• Ender3 22:37 21.november 2025.

Duševno motnja lahko obravnava vsak. Obvladaš Rorhšakov in že lahko po svoje diagnosticiraš bolnikovo osebnostno motnjo..S tem ko je bil test razjasnjen na medmrežju so psihiatri in psihoterapevti izgubili eno glavnih orodij za svoje delo..

• jakec1575 22:42 21.november 2025.

ender ne palamudi. omenjen test skozi leta evoluira in se spreminja. se zdalec to ni glavni in edini test. drzi se ti vloge zurnal 24.

• maček 17:35 21.november 2025.

Suk ičko treba izločiti iz parlamenta. Naj se gre privezat na azil in naj tam ostane. Sem imel iskušnjo z klinično psihologinjo v nm. Mislim, da bi se vsak pijanček bolje odrezal kot ona. Nič od nič. Zaradi anksioze sem ...prikaži več prišel, ona pa me je spraševala, če rad pobijam ali mučim mačke. Samo zahvalil sem se za njen trud in v 3 minutah odšel. Toliko o stroki,ki je tako proti, da bodo ob denar.

• jakec1575 21:38 21.november 2025.

ajde ne bluzi. zdravstvo je za dusevne motnje. tvoja anksioznost pa je potrebovala samo malo psiholoskega svetovanja. za to ne rabis v zdravstvo. tebi lahko pomaga tudi navadna skupina aa

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.