Ja , pa ravno v rdečem Velenju, ko se je pa elita cepila preko vrste, pa ni bilo nobene reakcije, ne take ali drugačne, poznam ljudi, kateri so se cepili z enakim cepivom, 2-3 ure so imeli povišano tremperaturo, minilo… ...prikaži več in so šli naslednji dan v službo.
me zanima kako bodo tile učitelji obravnavani pri plači, ali bo do dopust, bolniška ali nezgoda na delovnem mestu ? pa vsem komentarjem položim eno na srce in usta, dokler se boste med sabo grizli , bo ablast mirno naprej… ...prikaži več harala po ljudstvu. če se kdo želi cepit naj se, nihče mu ne brani, je njegova ustavna pravica, lahko se tud z vsemi cepivi da bo ja bolj zihr, kdor pa ne želi, pa naj ima mir od levih in desnih in predvsem od ta zgornih.
So jih bolele LEVE rokice saj cepiva nista podpisala Kučan in Golubčič!! V Velenju cepite le z Kitajskim ali Ruskim cepivom saj ima le to cepivo vonj po komunizmu!!
Zanimivo: Velenje, učitelji, Večer, Štrukelj... Komentar ni potreben!
Ti si se cepil z Astra Zeneca?? Se je Kacin in celotna vlada cepila z Astra Z???
Od učiteljev kaj druga ni bilo za pričakovat. Če bi cepivo nabavila Fajonka ali Šarići, ne bi nobeden imel stranskih učinkov.
Zakaj bi bili učitelji poizkusni zajci ?
Vsi cepilci so poskusni zajci, saj "stroka" šele sedaj proučuje posledice cepiva.
Leon, neumno vprašanje. Sicer so pa učitelji najlažje nadomestljivi, še posebej za tako plačo. Ni jih škoda.
NX11.... takšno mnenje o učiteljih je dokaz izobraženosti posameznikov !
NX11 sploh pa bi bil komunajz JJ lahko nadomestljiv pa še finančni učinek bi bil šestkrat večji. Pa še 80% naroda bi se veselilo.
Smrdi na dogovorjeno, organizirano kartelno sabotažo.
Smrdi ti zato ,ker se družiš s smradi !
Ravnateljica ene od šol mi je rekla, da imajo učitelji v večini kar težave priti nazaj v šolo in bi najraje delali kar od doma. Tako da ...
Cepljenje ni zakonsko obvezno ,zato me nihče ne more prisiliti !
Občutek imam, da živim v grozljivki. :o
Ja , pa ravno v rdečem Velenju, ko se je pa elita cepila preko vrste, pa ni bilo nobene reakcije, ne take ali drugačne, poznam ljudi, kateri so se cepili z enakim cepivom, 2-3 ure so imeli povišano tremperaturo, minilo… ...prikaži več in so šli naslednji dan v službo.
me zanima kako bodo tile učitelji obravnavani pri plači, ali bo do dopust, bolniška ali nezgoda na delovnem mestu ? pa vsem komentarjem položim eno na srce in usta, dokler se boste med sabo grizli , bo ablast mirno naprej… ...prikaži več harala po ljudstvu. če se kdo želi cepit naj se, nihče mu ne brani, je njegova ustavna pravica, lahko se tud z vsemi cepivi da bo ja bolj zihr, kdor pa ne želi, pa naj ima mir od levih in desnih in predvsem od ta zgornih.
So jih bolele LEVE rokice saj cepiva nista podpisala Kučan in Golubčič!! V Velenju cepite le z Kitajskim ali Ruskim cepivom saj ima le to cepivo vonj po komunizmu!!
Tudi ti imaš vonj po komunizmu, še nisi prebolel da je šla ZK v SDS.