O mrtvih vse dobro..naj mu bo lahka zemlja....To, kar pišete,da je umrl zaradi covida pa je čudno....Verjetno je bil vsaj trikrat cepljen z najboljšimi cepivi, kot se za takšno vidno osebnost spodobi...Kaj torej morda cepiva ne delujejo ali pa je… ...prikaži več imel pridružene bolezni....Dajmo nekaj "spametovat" tako kot imate običajno v navadi..
ker boste ljudi odvrnili od cepljenja, če ne boste pojasnili zadeve...
Nisem vedel, da nekateri od cepiva pričakujete, da vas bo varovalo pred smrtjo.
Če mi kdo garantira da bom dočakal 85 let z cepljenjem ali brez, kar podpišem.
A si že slišal, da je kdo zdrav umrl? Vsaka smrt ima vzrok v neki bolezni. pri človeku, ki je star 85 let je lahko vsaka najmanjša stvar usodna, če je imunski sistem že tako oslabljen, da niti cepivo ne… ...prikaži več pomaga več. Ogromno zdravil in cepiv rešuje življenja. Ko pride tako daleč ničesar več ne pomaga, vsak enkrat umre, kljub vrhunski medicini. Ne bodi tako ozkogleden in ne trapaj takšnih neumnosti.
Očitn 80+ letniki ne umirajo več od starosti.
Zelo prepoznaven Ameriški general, slava mu !
Za kaj mu slava? Za nepremišljene napade? Za bližajoči se bankrot ZDA?
O mrtvih vse dobro..naj mu bo lahka zemlja....To, kar pišete,da je umrl zaradi covida pa je čudno....Verjetno je bil vsaj trikrat cepljen z najboljšimi cepivi, kot se za takšno vidno osebnost spodobi...Kaj torej morda cepiva ne delujejo ali pa je… ...prikaži več imel pridružene bolezni....Dajmo nekaj "spametovat" tako kot imate običajno v navadi.. ker boste ljudi odvrnili od cepljenja, če ne boste pojasnili zadeve...
Nisem vedel, da nekateri od cepiva pričakujete, da vas bo varovalo pred smrtjo. Če mi kdo garantira da bom dočakal 85 let z cepljenjem ali brez, kar podpišem.
Saj ti piše, da je umrl od Covida in ne od starosti, tumpek....
A si že slišal, da je kdo zdrav umrl? Vsaka smrt ima vzrok v neki bolezni. pri človeku, ki je star 85 let je lahko vsaka najmanjša stvar usodna, če je imunski sistem že tako oslabljen, da niti cepivo ne… ...prikaži več pomaga več. Ogromno zdravil in cepiv rešuje življenja. Ko pride tako daleč ničesar več ne pomaga, vsak enkrat umre, kljub vrhunski medicini. Ne bodi tako ozkogleden in ne trapaj takšnih neumnosti.
Mene le naslov moti...Vsako truplo izkoristijo za strašenje pred Covidom....
Glede naslova ti dam prav. Vse prevečkrat je za udarnim naslovom zelo malo vsebine.