Slovenija

Zaradi nove proge bi rušili hiše, prebivalci besni

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 03:21 23.februar 2026.

Novinarka….predstavitve v ostalih obcinah so ze bile….v Pivki naprimer je bil zgolj in edina pripomba ukinitev zelezniske postaja Kosana, katero trenutno uporabljata 2 cloveka! Ja prav ste prebral zgolj in samo dva…ampak to je problem, medtem ko bo nova zelezniska ...prikaži več postaja v Pivki v neposredni blizini vrtca in stanovanjskega naselja pa brez pripombe 😂

• bandit 10:56 23.februar 2026.

Pa pred približno 15 leti so to postajo prenovili, naredili dvigalo za invalide in ne vem kaj še. Nakar so ugotovili da potniki ne morejo na vlak ker so stopnice prenizke

• 4krogci 11:31 23.februar 2026.

Vlaki niti ustavlajo ne, ne pa da folk nemore na vlak! Ja ok invalidi res bl tezko…ma z par dodelavami bi se dalo vse resit

• Grunf 21:48 22.februar 2026.

Stanovalce, predvsem tiste, ki so se nekaj let nazaj že selili je povsem razumeti, da bi lahko načrtovali prej in jih ne bi selili ponovno. Dejstvo pa je, da lovimo zadnji vlak, da sploh ostanemo na zemljevidu. Lahko pa tudi ostanemo v 1857.

• jakec1575 18:12 22.februar 2026.

jebi ga. folk sred ravnine gradi ob zeleznici. vsi hocejo jpp in hitre vlake. ja za to bo treba rusiti hise. ne gre drugace. ce bodo delali tunel se bodo hise vseeno zrusile, samo drazje bo.

malonaokoli 08:08 23.februar 2026.

Kitajci nimajo teh problemov, oni postavijo progo pod mesto ali nad mesto, samo da se vozi 300km/2, državljani nimajo nobene besede pri tem, enako v Saud.Arabiji tudi tam vozi vlak 300km/2. V Švici se sicer ne vozijo tako hitro, so ...prikaži več pa zato točni, pogosti, urejeni, udobni z atraktivnimi pogledi narave.

• bandit 10:58 23.februar 2026.

Te proge gradijo na velikih prostranstvih, SLO pa je gorata oz hribovita pokrajina in ne gre.

• Kmodri_ 19:38 22.februar 2026.

Zgradijo naj...podzemno...samo povem....

• Vremenar 22:22 25.februar 2026.

Predor naj se naredi le od Divače pod Čebulovico do Senožeč in nato ob avtocesti speljat železnico do Postojne. To je prava, cenejša in krajša varianta!

Garancija 07:56 23.februar 2026.

Ljudje hočejo nove proge samo ne mimo njihovih hiš.Imajo prav samo naj naredijo zakon da se vse hiše podre,če so bližje kot 50m

• Toma 12:18 23.februar 2026.

Sem nekaj časa, ko sem študiral, živel 100m stran od proge. Pa me vlaki niso nič motili. Dosti hujši so tovornjaki in avtobusi, vsaj stari, ko se vsa hiša trese!

• Idioti 12:43 23.februar 2026.

Nekaj se spomnim , da je postaja Košane narejena na novo , za 3 potnika na teden in da je takrat stala 4 milj. € . Za ta denar ste lahko odkupili Union in v predkupni pravici teren sedanjega KŠtudentov ...prikaži več m , ter naredili progo na Gorenjsko ! Važno je samo , da dober načrtujete !

• Idioti 12:50 23.februar 2026.

Jaz bom volil izključno tistega , ki bo Ukrajino poslal v Q na vseg področjih in SLO izkljućčil iz vojne z Rusijo !!! Naj se Švabe in Prfumčki še tretjič zajebejo , sam tokrat zopet brez nas !

• dare326 14:31 26.februar 2026.

Ti projekti se gradijo, ker gre za EU denar. Če bi morali dati iz svojega žepa, ne bi bilo problemov.

Garancija 07:59 23.februar 2026.

Pri hrasniku se tiri kar pogrezujejo v tla,vlak tam vozi 30 na uro ker drugače bi iztiril,in nič ne bodo naredili.Je pa fajn da si z vlaka ogledaš našo deželico polno blesavih ljudi

Garancija 08:10 23.februar 2026.

Železniška proga Ljubljana–Sevnica je bila zgrajena v času Avstro-Ogrske kot del Južne železnice. Odsek Ljubljana – Zidani Most je bil odprt leta 1849. Odsek Zidani Most – Sevnica je bil odprt leta 1862.Do zdaj so menjali le tračnice,in napeljali elektriko,in ...prikaži večn nič drugega-sramota da smo sploh na zemljevidu

• Ender 08:07 23.februar 2026.

jaz bom volil goluba ker sem pošten, Srce se mi trguje ker vem da bo izgubil volitve, Hvala ti moj golube beli za sve kar si dobrega napravil za nas

• slovenski3 19:01 22.februar 2026.

Rok trajanja obstoječi kriminalni oblasti se bo iztekel 22. marca, po njej pa bo v Sloveniji spet zavladala zdrava pamet.

mahatma2 19:40 22.februar 2026.

Jansharijova vlada bo pa sestavljena iz angelčkov in Janshari bo pravičen kot je bog, če ne še bolj.Čez 4 leta pa ista pesem, ali bo nov obraz ali pa spet Golob. Problem je samo v tem , da je Golobova ...prikaži veča vlada naredila tri korake. Dva sta bila namenjena popravilu škode ki jo je naredila nekdanja Jansharijeva vlada in temu da so odmaknili vsa polena , ki so jih je nametala sedanja opozija. En korak je bil pa napredek. Ko nastopi Janshari bo pa spet šlo dva koraka nazaj. Napredka na ta način ne bo.

• FejstDogaja 19:53 22.februar 2026.

Tako je. Z novim Janševim mandatom bomo spet v začaranem krogu. Pa ravno ko smo se malo pomaknili naprej.

uros8 20:32 22.februar 2026.

Samo fuknjen del naroda lahko glasuje za desničarsko pokvarjeno politično opcijo.

Ruska_Zmaga 06:33 23.februar 2026.

Samo fuknjen del naroda se deli na leve in desne,medtem, ko se jim politiki obeh polov za hrbtom smejejo!!!

malonaokoli 08:13 23.februar 2026.

Zgodovina nas uči, da so desničarji arogantni primitivni bojevniki brez moralnega in etičnega pedigreja. So buldožer na slovenski zemlji ki zlorabljajo vernike.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.