Slovenija
169 ogledov

Zaradi opravičil vodil koledar menstruacij

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • principiumnovum 09:40 03.september 2011.

    Da je današnja mladina platfuserska in zmenetovska? Ja kaj ste pa pričakovali od zgrešenega gabrijansko-eldeesarskega šolskega sistema? Genije, junake in olimpijske zmagovalce? Itak, da ta eldeesarski šolski sistem proizvaja samo še kriminalce, pezdete, fixofafarje, fujdevejevce in ostalo platfusersko navlako.

  • mufi 12:21 03.september 2011.

    Dober učitelj. Takih je , najbrž tako kot nekoč in vseskozi, manj kot pol. Fino je , da vsak otroček dobi vpogled v vse; ali v čimveč različnosti. Ni pa fino, da se koga sili, da se npr nauči igrat ...prikaži večgrat v odbojkarski ekipi , če ga očitno veseli npr pingpong..

  • Bojan Novak 13:21 03.september 2011.

    Čestitam, Bojan. In res je, kar si povedal v intervjuju. Mogoče pridejo časi, ko se bo spremenilo gledanje na izobraževanje mladine. Sedaj je v ospredju čim višja stopnja izobrazbe, čimveč znanja, manj je poudarjen vidik poštenja in skrbi za lastno ...prikaži več zdravje in dobro počutje. Oboje je združeno v športu. Žal pa za snovalce izobraževalnih sistemov športn postaja vse bolj marginalen, saj (po njihovem mnenju) ne prinaša koristi za današnji potrošniški svet. Še več, delno je celo škodljiv, predvsem tu mislim na farmacevtsko branžo. Na srečo tudi sam delam na podobni šoli kot ti in imam glede tega idealne pogoje, daleč boljše kot naši kolegi v mestih in po Evropi. Če se bomo zgledovali po razvitem svetu, nas v prihodnje ne čaka na tem področju nič dobrega, tožb bo verjetno še več, debelosti prav tako. Upam, da nas, Slovence, sreča pamet in prodremo prav na področju, kjer smo glede ne ostale države prav najvišje. Po športu smo najbolj poznani. To bi morali negovati, nadgrajevati in res postati

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.