Policija bi morala opravljati preventivni nadzor prometa potem bi bilo manj nesreč.Na cestah vsak dan srečam na ducate voznikov ,motoristov ,ki izivajo nesreče ,žal policije ne srečam . Vsak je potencialni kandidat ,da se srečujejo z norci na cestah ,zato… ...prikaži več poziv policiji .
Namesto protestnikov nadzirajte promet.
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Policija bi morala opravljati preventivni nadzor prometa potem bi bilo manj nesreč.Na cestah vsak dan srečam na ducate voznikov ,motoristov ,ki izivajo nesreče ,žal policije ne srečam . Vsak je potencialni kandidat ,da se srečujejo z norci na cestah ,zato… ...prikaži več poziv policiji . Namesto protestnikov nadzirajte promet.
res je, pijan voznik je kriv!...pa vendarle kdo pa je tu kriv ,da se je prijatelj usedel v avto s pijanim voznikom??
zna bit, da nobeden v avtu ni bil lih trezen...
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Človek, če res zaslužiš 100 eurov na uro, čemu prosti čas zapravljaš tu?! Spam oz. še en drek od od ostalih, ki mu kot kaže Žurnal ni kos.