Nekaj mi ni jasno. Imajo med sabo gradvenika,ki sicer ni vreden 1/2 p.... mrzle vode. Vsak kreten ve , da se pri potresu NE bezi na plano. Zakaj ne? Ker je vecja verjetnost,da se zrusijo stopnice ali pa,da te zadane… ...prikaži več stresnik,kot da se porusi karkoli drugega! Toliko o strokovnosti,usraneti in hojsic. Sedaj mi je jasno zakaj ni ostal v gradbenistvu 🤣😂🤣😂
Potres na Hrvaškem, Tonin miri prebivalce dotrajanih blokov: “Z novimi radarji vas bomo našli pod ruševinami!” https://www.norakrava.si/potres-na-hrvaskem-tonin-miri-prebivalce-dotrajanih-blokov-z-novimi-radarji-vas-bomo-nasli-pod-rusevinami/
Nekaj mi ni jasno. Imajo med sabo gradvenika,ki sicer ni vreden 1/2 p.... mrzle vode. Vsak kreten ve , da se pri potresu NE bezi na plano. Zakaj ne? Ker je vecja verjetnost,da se zrusijo stopnice ali pa,da te zadane… ...prikaži več stresnik,kot da se porusi karkoli drugega! Toliko o strokovnosti,usraneti in hojsic. Sedaj mi je jasno zakaj ni ostal v gradbenistvu 🤣😂🤣😂
Bravo, dobro povedano.
Bežali kot podgane nobene škode ne bi ....
To niso poslanci, to so posranci !
to so nasi izbranci elita naroda kapitani ki prvi zapuscajo ladjo narod vas pa k.... gleda
Dragi poslanci.noter bi ostali ne pa da bezite.se vidi da ste strahopetci.
Pri vratih se je pojavil Ivek.
Horvat je bežal, kot kakšen mladenič! Verjetno je moral menjati gate.
Ostalo bo PODČRTANO Z RUMENO na njegovem sedežu. Horvat naj bi reševal slovenski narod ???????
Strahopetec ....
Jezični Horvat, primerek, kako postopati, ko ti gre za nohte. Ko si pomagaš sam, ti tudi Bog pomaga, četudi z begom, kajne Jožef.
Joj kako se mu je mudilo. Če ga ima bog tako rad ker je pošten do naroda in mu želi dobro se ne bi smel takooooo bati za svojo rit.
Za svojo rit se boji ! Če bi se začela vojna bi bili sds-ovci v prvih vrstah(pri bežanju).
Ej, pa kako so lahko sklepčni, če je skoraj prazna dvorana???
Ploščice so popadale dol, ker niso bile lepljene z Nivedurjem! Ste pustili, da se proda Avstrijcem! Prav vam je!!!
Se vidi,da so pripravljeni stisniti rep med noge,ko bo narodu prekipelo-to je bila generalka.....
Potres na Hrvaškem, Tonin miri prebivalce dotrajanih blokov: “Z novimi radarji vas bomo našli pod ruševinami!” https://www.norakrava.si/potres-na-hrvaskem-tonin-miri-prebivalce-dotrajanih-blokov-z-novimi-radarji-vas-bomo-nasli-pod-rusevinami/
Ej, predstavniki naroda, preberte si komentarje!
Ko se ladja potaplja, podgane prve bezijo.😁😁😁
takoj se vidi kaj so guzice , prpa ... mah golazen , še dobr da si niste oblekce popackali, al pa čevelčkov umazali
alibabnca iq40,majmunće..kje sta?? saj je nehalo tresti..lahko prideta iz luknje..sta v hungarija spizdila..?
Golubovič bi pa še kar deklamiral, tud če bi samo še prižnica stala.
Kva je pičke.Kar pripravite se, takole boste bežal, ko ulica vzame zakon v roke!!!
edino logično da so se umaknili na najbolj varno mesto... vsi pametni smo to storil