Bi Dolenjci rekli, da je dobro, da se še malo ljubljanski policaji rekreirajo z etično manjšino. Me pa zanima ali storilcu sploh kaj morejo? Socialne podpore ne morejo vzeti, lahko zaplenijo ničvredno vozilo, ga pošljejo v zapor a ''dobro oskrbo''.....in… ...prikaži več na koncu pride na plan tisto, ko je ''zbiralec odpadnih kovin'' zabrusil policistu....kaj mi pa moreš.... pa še hudičevo res je, kajne?
Vsekakor gre za stare znance policije kot jih promovirajo na PP.
Danes pa na južni obvoznici
V petek v Celju ....https://mariborinfo.com/novica/kronika/bezal-pred-policisti-z-divjo-voznjo-ogrozal-vse-okrog-sebe/235385
Mogoče snemajo kakšen SLOVENSKI FILM ....
Prej reality show ;-)
Kako se je zanj slabo končalo, če mu ni bilo nič?! Doma ima pa še dosti drugih karet tako, da je adrenalinska zabava zagotovljena!
Roje , Roje , Roje !!!!!
Bi Dolenjci rekli, da je dobro, da se še malo ljubljanski policaji rekreirajo z etično manjšino. Me pa zanima ali storilcu sploh kaj morejo? Socialne podpore ne morejo vzeti, lahko zaplenijo ničvredno vozilo, ga pošljejo v zapor a ''dobro oskrbo''.....in… ...prikaži več na koncu pride na plan tisto, ko je ''zbiralec odpadnih kovin'' zabrusil policistu....kaj mi pa moreš.... pa še hudičevo res je, kajne?