pa kdo bi se sekiral za to ... sabo moraš met papi za rit obrisat, vse ostalo je irelevantno ... probem sicer nastane v področju kjer je malo dreves ali grmovja ... sicer gre pa vse v naravo in to… ...prikaži več je vse hrana za naravo
Slovenske železnice svojim potnikom svetujejo, naj potrebe opravljajo na vlakih, točno, prav s tem besedilom je izobešen napis na postaji v Kopru, od koder sem se vračala v nedeljo. S polnim mehurjem; od zadnje možnosti uporabe stranišča je preteklo že… ...prikaži več nekaj ur in kilometrov.
...potem pa je prišel nadomestni prevoz, avtobus...
Prav imajo. Jaz bi se posral pred vrata NIJZ
pa kdo bi se sekiral za to ... sabo moraš met papi za rit obrisat, vse ostalo je irelevantno ... probem sicer nastane v področju kjer je malo dreves ali grmovja ... sicer gre pa vse v naravo in to… ...prikaži več je vse hrana za naravo
Slovenske železnice svojim potnikom svetujejo, naj potrebe opravljajo na vlakih, točno, prav s tem besedilom je izobešen napis na postaji v Kopru, od koder sem se vračala v nedeljo. S polnim mehurjem; od zadnje možnosti uporabe stranišča je preteklo že… ...prikaži več nekaj ur in kilometrov. ...potem pa je prišel nadomestni prevoz, avtobus...
na WCjih pa disel prečrpavajo v miru so železnice znane po radodarnosti