Google zdaj plača € 458 do € 627 štiri ure za delo na spletu od home.my zadnja plača je bila € 5936 za delo 26 ur na teden na spletu. Moja sestrska prijateljica že nekaj mesecev znaša € 30000 in… ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen..... To počnem....
........... ❥❥❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com
Ampak partijska "gamat"( beseda verjetno znana prefarbanim komunajzarjem) tako kot jaz plačuje davke v Sloveniji ne pa Argentini in tam serje po Sloveniji in nam dela stroške z volitvami za tuje državljane.
Žal v Begunjah ni tega, kar bi rabili tam zgoraj. V Severno Korejo ali v Venezuelo naj gredo, da vidijo, kako živijo pod levo oblastjo in potem bomo videli, kako bodo potem peli.
MIHO in kolkikrat si bil v Severni Koreji in Venezueli da veš kako tam živijo, lahko pa nam poješ o tem kar si prebral in vsemu verjel. Pojdi v svet ne pa le na firerjeve partijske veselice pa boš spoznal… ...prikaži več da vse napisano ni res.
Nekateri politiki imajo mešanje dreka v krvi.
Oz. v žilah drek namesto krvi. :-)
Samo zanima me, ali so torej volilci iz Lime (Peru) morali v Buenos Aires, da so oddali glasovnico??? Nonsense!
Kot smo napovedali...………………..Kalimero že jokca in stoka...…………………….
Janez in Tonin bi lahko v Argentini brez problemov sestavila vlado.
Najlepše če jo tam sestavita in tam ostaneta.
Google zdaj plača € 458 do € 627 štiri ure za delo na spletu od home.my zadnja plača je bila € 5936 za delo 26 ur na teden na spletu. Moja sestrska prijateljica že nekaj mesecev znaša € 30000 in… ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen..... To počnem.... ........... ❥❥❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com
A ste nervozni in nestrpni, kljukci rdeči? Ko se pa vaša partijska gamat pritožuje, je pa vse v redu, kajne?
Ampak partijska "gamat"( beseda verjetno znana prefarbanim komunajzarjem) tako kot jaz plačuje davke v Sloveniji ne pa Argentini in tam serje po Sloveniji in nam dela stroške z volitvami za tuje državljane.
Nekateri spet vidite bele miške. Potreben bo obisk v Begunjah.
Žal v Begunjah ni tega, kar bi rabili tam zgoraj. V Severno Korejo ali v Venezuelo naj gredo, da vidijo, kako živijo pod levo oblastjo in potem bomo videli, kako bodo potem peli.
MIHO in kolkikrat si bil v Severni Koreji in Venezueli da veš kako tam živijo, lahko pa nam poješ o tem kar si prebral in vsemu verjel. Pojdi v svet ne pa le na firerjeve partijske veselice pa boš spoznal… ...prikaži več da vse napisano ni res.
Težko je imeti kozo celo in volka sitega .... Taki volilci pač rabijo kako dodatno razlago ... :-)
Saj ni važno ,samo da s omenja SDS in JJ !