Stranski učinki s hujšimi zapleti so astronomsko redki v primerjavi z obolelostjo pri necepljenih, nekaj manj pa tudi pri cepljenih. Ampak ja, ti pa spremljaš bolj dr. FB, ...
kam vse gre denar in komu..GROZA. glejte če po 2 letih ljudje niste prepričal ne z lepo besedo ne z grdo , ne z prisilo pa mislite da jih boste z reklamnimi letaki.. vi ste, ne najdem besed s katerimi… ...prikaži večmi bi opisal moj gnev in gnus to tega početja.. najde se denar za vse frende in znance, ne bo (kot ga ni ) pa denarja za zalivke za zobe, ne bo denarja za očala za branje, ne bo denarja za testne lističe za krvni sladkor , ne bo...pa še za kaj ne bo..
V nekaterih evropskih državah so zagnali velik preplah zaradi trenutno najbolj »popularne« koronavirusne različice.
- Zdravnica Angelique Coetzee, ki je prva opozorila oblasti na različico omikron, se čudi histeriji, ki jo zganjajo predvsem v Veliki Britaniji.
"Zaščita pri omikronu pri teh cepivih skoraj nična".....Sama farmacija pove, da tudi ostala ščitijo dvajsetkrat manj....Torej boste rabili še veliko reklame, nočnih cepljenj in podobnih neumnosti,...
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Kot da bi prodajali sesalce po hišah...Nikjer pa besedice o stranskih učinkih.............tinyurl.com/umrli-zaradi-cepiva
Stranski učinki s hujšimi zapleti so astronomsko redki v primerjavi z obolelostjo pri necepljenih, nekaj manj pa tudi pri cepljenih. Ampak ja, ti pa spremljaš bolj dr. FB, ...
Poglej si video, pa boš videl kako "astronomsko redki" so...umrli...
Niti besede o tem da tudi Pfizer po 5 mesecih ne ščiti nič pred okužbo z navadno korono.
To je samo tvoja domišljija, ker še vedno velja, da so mRNA bistveno bolj učinkovita. Ampak ja, če tvoj dr. FB pravi drugače, bo pa že držalo.
kam vse gre denar in komu..GROZA. glejte če po 2 letih ljudje niste prepričal ne z lepo besedo ne z grdo , ne z prisilo pa mislite da jih boste z reklamnimi letaki.. vi ste, ne najdem besed s katerimi… ...prikaži večmi bi opisal moj gnev in gnus to tega početja.. najde se denar za vse frende in znance, ne bo (kot ga ni ) pa denarja za zalivke za zobe, ne bo denarja za očala za branje, ne bo denarja za testne lističe za krvni sladkor , ne bo...pa še za kaj ne bo..
V nekaterih evropskih državah so zagnali velik preplah zaradi trenutno najbolj »popularne« koronavirusne različice. - Zdravnica Angelique Coetzee, ki je prva opozorila oblasti na različico omikron, se čudi histeriji, ki jo zganjajo predvsem v Veliki Britaniji.
"Zaščita pri omikronu pri teh cepivih skoraj nična".....Sama farmacija pove, da tudi ostala ščitijo dvajsetkrat manj....Torej boste rabili še veliko reklame, nočnih cepljenj in podobnih neumnosti,...
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Daj se loti kakega dela, najprej pa pojdi na odvajanje od interneta.