Slovenija
147 ogledov

“Zašijejo naj me pošteno!”

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Mkovac22 09:21 12.april 2013.

Baraba naj bo tiho in odsluži pošteno kazen!

• frenky 12:14 05.julij 2013.

NAJ BODO SVOBODNI KOT PTIČKI NA VEJI,TODA POBRATI JIM JE POTREBNO VSE.NAJ SE ISTOVETIJO Z NAMI.

• kovinar 10:30 12.april 2013.

Le kaj naj bi bilo za njega pošteno. verjetno to, da bi sam povedal policiji svojo telefonsko številko in jim naročil naj mu tajno prisluškujejo.Takoj spremeniti zakon in uzakoniti, da je kakršnokoli prisluškovanje dovoljeno.Barabe je potrebno pospraviti ...prikaži več kamor sodijo, predvsem tiste največje, tudi politične.poslušamo pa vedno eno in isto, namreč, da je policija uporabljala nezakonite metode.Meni lahko prisluškujejo in mi sledijo 24 ur na dan, saj se nimam česa bati. In to bi rekel vsak pošten človek.Le tisti, ki se boji tega misli drugače in med njimi je veliko predstavnikov oblasti. Zato tudi taki zakoni.

• Žurnalček 10:57 12.april 2013.

Včasih je bil namesto kakršnjega koli podpisa, dovolj samo pendrek. Da se je pa kdo iz aresta spomnil spraviti na kriminaliste , je pa dobil prekomando na sončno staran sončnega otoka v Kvarnerju. Hja saj res , kdaj mislite z ...prikaži večz Hrvati podpisati sporazum o revalitizaciji omenjene turistične destinacije, kajti v SLO i RH zapori pokajo po šivih samo od ljudi ki so pokradli Državi . Moje mišljenje je , da je takim potrebno ponuditi in dati vse udobje Jadrana.

• zdrej 12:51 12.april 2013.

Prav tak vse poprek se ne strinjam, da se prisluškuje, ker 1.) trošimo finance in vire (mečemo denar skozi okno) 2.) ker je pomembna zasebnost posameznika.Zakon bi spremenil v smislu: ob najmanjšem sumu kaznivega dejanja se lahko začne prisluškovati ...prikaži več osebi, da se pridobi osnova za sodišče. Zloraba takih posnetkov mora biti krepko vendar relativno sankcionirana (odgovorna oseba, oseba ki je izvajala prisluškovanje, pa še kdo). Tako bi dokaj lahko zagotovili legalnost takih dokazov. Ne strinjam se da se zavržejo dokazi, ki so bili kao "nelegalno" pridobljeni. Zavržejo naj se samo dokazi, pri katerih obstaja utemeljen sum manipulacije. Torej dokazi, ki niso strokovno pridobljeni. Vse ostalo je dokaz, da je nekdo nekaj naredil. In če so tipa dobili s šapo v kozarcu medu, naj odsluži kazen. Glede na pritožbo pa bi mu na sodnikovem mestu poiskal vzrok, da mu kazen podaljšam, če se že moram ukvarjati s tako debilno tožbo. Kar se tiče tiste naprave za prisluhe GSM/UMTS naprav

• privat 08:50 13.april 2013.

policija je pri nas nekaj drugega..niu etike,morale ,zakonitosti...sami texas! Pa pravijo da imajo premalo pooblastil a delajo kaj se jim zaželi!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.