Avto
24451 ogledov

Zasuk pri gumah - ta vrsta že skoraj najbolj prodajana

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 10:41 29.marec 2025.

ja no, ne vem kako je gumarska industrija srečna, če pa namesto dveh parov gum imam sedaj samo enega ? pa še problem je z obrtniškim cehom ki izgublja delo. dejansko bi se moralo delati v smeri da zimskih gum ...prikaži več kmalu ne bo več. ker snega ni. sam za primer leta 2006 je padlo v enem vikend 100cm snega letos pa smo ga imeli 2x po 3 cm. in tistih pol ducata dni , ko je sneg na cesti se pa da preživet na javnem prometu.

• vzev 11:34 29.marec 2025.

Gumarska industrija bo pač dražje prodajala svoje gume, pa bo že preživela. Še boljše jim bo, če morajo narediti manj za več dobička. Dejansko pa tako ne kupiš manj gum. Če imam dva kompleta imam vsakega približno pol leta. To ...prikaži več pomeni, da bi pač prej moral kupiti nove gume.

• vzev 11:37 29.marec 2025.

Drugače pa zimskih gum poleti nebi imel nikoli na avtu, pa če jih zastonj dobim. Preveč neudobna vožnja. Javni promet pa tudi ne hvala.

Leon 13:45 29.marec 2025.

Letna guma je zakon za poleti . Celoletna je upokojence z malo kilometri in mestno vožnjo .

• rd2dmk2 15:25 29.marec 2025.

torej vi ste kako naj rečem kot dirkači formule 1 . menjate komplete trikrat na furo, al kaj ? mene res zanima kako se vi obnašate okoli božičnih praznikov, ko jo mahnete na morje - da ne bom ravno omenjal ...prikaži več krka in lošinja ampak recimo tja do benetk. in če je dan krasen, se tista zimska guma na AC prav fino zapeče. in zdej me zanima kolk od vas gre pred tako furo menjat gume. zame, bi glede take zime kot je bila letošnja vseeno bolj prišla prav celoletna za čez zimo in potem letna po vročini

• vzev 16:32 29.marec 2025.

Jaz imam letne in zimske. In tako bom imel tudi naprej. Prej bom imel letne pozimi, kot zimske poleti. Je pa res, da sam nikoli zaradi snega ne ostanem doma in na pamet mi ne pride, da bi šel na ...prikaži več avtobus, tako da bom kar lepo menjaval gume.

• ico8 23:20 29.marec 2025.

S 1. oktobrom 2024 je pomembna sprememba: pnevmatike z oznako »M+S« (blato in sneg) ne bodo več obravnavane kot zimske, če ne bodo imele tudi simbola snežinke. Kdor še naprej uporablja takšne pnevmatike, tvega težave z policijo v zimskih razmerah ...prikaži več na cestah.01.10.2024

• niloda 19:39 29.marec 2025.

Sam že več let uporabljam celoletne in sem zelo zadovoljen. Zavedati pa se je treba, da dobra celoletna ni boljša od dobre letne ali dobre zimske.

• Mannyai_7085 19:48 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• ico8 09:53 29.marec 2025.

A.L., Zakaj si spregledal, da pozimi NE veljajo kot obvezna zimska oprema? Koliko si pokasiral za ta reklamni nonsens⁉️

• popokatopetl 10:20 29.marec 2025.

Kolkr vem, imajo zimske oznake in veljajo, pa tudi vsaj taboljše dejansko so bolj zimske kot letne (ker je pač manj problemov z zimsko poleti kot z letno na snegu). Se mi ne zdi reklamno, sej ne oglašuje kakšne konkretne ...prikaži več znamke. Če se ti v 5 letih guma postara prej kot obrabi, nima smisla menjat, če pa veliko voziš pa je sevede bolje.

• vzev 10:25 29.marec 2025.

Zakaj ne veljajo. Celoletna pnevmatika, ki ima oznako M+S in snežinko, velja kot veljavna za zimsko opremo. Seveda pa teh gum nebi imel na avtu. Čim manj imam na avtu zimske gume boljše je. Ker so premehke.

• Toma 15:49 29.marec 2025.

Kakšne flancate, da me je sram to brati!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.