Slovenija
36 ogledov

Zavrnitev ali premestitev?

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 12:29 07.oktober 2014.

    Ženska precenjuje svoje znanje 100 na uro in misli, da je politika ena sama igra manipuliranja in za to ni potrebno imeti nič soli v glavi. No, končno so jo v Bruslju postavili na realna tla in ji pokazali ogledalo. ...prikaži več. Seveda se to v Sloveniji ne bi zgodilo niti pod razno, ker bi don Kučan posredoval.

  • Demokrat117 10:19 07.oktober 2014.

    Še kako velja tisti pregovor:" Kdor visoko leta, nizko pade"!

  • Pepe007 10:36 07.oktober 2014.

    Kdor visoko leta, lahko prileti v drugo gnezdo na isti višini.

  • sivka 10:57 07.oktober 2014.

    pojavil se ne nov AB z imenom MC, sklep vlade je prebral s plonk listka

  • Marjan Valič 11:06 07.oktober 2014.

    ona bi morala sedaj odstopit če bi imela malo sramote samo jo nima nji je samo za denar in ne za znanje in ne za eu največ zanerim Miru Cerarju ki on bi to sramoto lahko preprečil

  • bfilipe 11:22 07.oktober 2014.

    ..ona ne samo da bi morala odstopiti, v SLO že funkcije premierke ne bi smela prevzeti..in zafu..SLO. Baba zarukana ne premore niti toliko samokritike, da bi vedela kdaj nehat in česar pač ni sposobna prevzet..ampak v SLO je dosti takšnih..srečujem ...prikaži več v vsakodnevnem življenju ljudi, ko so po nekih čudnih poteh prišli do pozicij in potem nimajo pojma kaj tam sploh početi..

  • KLOBO 12:45 07.oktober 2014.

    in ne samo don palček, Bratuška ima podporo vseh kumrovških medijev od Dela, Dnevnika, Večera, ki so jo povzdigovali v nebo, s tem pa si je sama postavila ogledalo in vsak pameten Slovenec lahko vidi, zakaj je SLO tam , ...prikaži več kjer je, v p.. ma in še dlje !!

  • Demokrat117 10:44 07.oktober 2014.

    Alenki očitno tudi škoduje tudi prepevanje Bandera rossa in poveličevanje RDEČE ZVEZDE(Stožice, raznorazne proslave z rdečo zvezdo)Evropa in razviti svet ne kupi tega in poveličevanja totalirizmov in prav je tako....za razliko od slovenskih primitivnih ovc..Mladi, če želite uspeti, ...prikaži več se distancirajte od rdeče zvezde...

  • KLOBO 12:41 07.oktober 2014.

    Vsi dobro vemo, da bi bila za ta resor edina primerna in strokovno na nivoju , bivša evro-poslanka Jordan Cizeljeva, je dr. nuklearne tehnologije in sposobna ženska, ženska z vizijo, po vrhu tega pa še prava ženska, ki ne bo ...prikaži več sramotila SLO. Problem pa je ker hočejo levaki poslati v Bruselj nekoga, ki je izšel iz kumrovške in Murgeljske šole, v tem paketu pa ni pametnih žensk, je le ološ, ki ni primeren niti za snažilko !!

  • drejca1 10:32 07.oktober 2014.

    Koga lahko Slovenija ponudi ? Dr. Romano Jordan, doktorico jedrskih znanosti, bivšo evro poslanko !Kar se pa AB tiče, škoda besed. Sram me je, da sem iz Slovenije. Kje sta Cerar in Pahor, da ustavita to sramoto ? Kakšen ...prikaži večn drug resor !! Dovolj nam je naredila blamaže, takoj domov! Dobra bo, če bo sploh še komu lahko v oči pogledala po tej sramoti, ki nam jo je naredila !

  • mirko 12:37 07.oktober 2014.

    Kličeš na pomoč Cerarja in Pahorja ?! No ja, za malenkost, za odtenek sta boljša od nje, drugače je pa podoben šmorn. Ogromno prazne slame tudi iz njunih ust, konkretnih dejanj pa ni, ker nimata jajc. Pahor ima malo več ...prikaži večeč samozavesti, ampak ta samozavest je zopet na temeljih prazne filozofije, Cerar je pa ravno obratno, ima nekaj znanja iz pravne znanosti, nima pa samozavesti, ker za njim stojijo politični botri.

  • KLOBO 12:47 07.oktober 2014.

    Martina Valenčič, ljubljanska kandidatka za županjo in žena samooklicanega kralja SLO imata precej skupnega, njun IQ je na nivoju temperature v jutranji jesenski rosi. Sem pa prepričan, da jo Valenčičeva malenkostno le prekaša. Valenčičevi se da vsaj dopovedati, da Bandera ...prikaži več Rossa ni evropska himna, Bratuška pa evropskim poslancem dopoveduje, ti se ji pa smejijo, da naj bi bila prav ta pesem ponos EU !! takšna primitivna ženščurina je lahko ponos murgeljskim talibanom, vsak Slovenec pa se v tem času, ko se je pred evropskim avditorijem razgalila ta primitivka, raje kam skrije, da ga Evropejci ne sprašujejo, če je to vse kar imate v SLO !!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.