dare326 poskrbi za tablete... Ti že seka. Dejstvo je, da so generalno desničarki v zatonu. Tudi desničar proti desničarju. " Trump znorel na Melonijevo in napovedal: »V naslednjih dveh dneh bi se lahko nekaj zgodilo«
P€derfil, ti v 10 minutah 15x obrnes plosco. Vedno si hvalil Dumba, zdaj serjes po njem. Taki ste, p€derfili kozjejebski, sproti si izmišljujete. Govno kurčevo.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Sedaj bo Vatikanu Trump zagrozil z bombardiranjem "do pekla" :)
Trump je menda sebe objavil v vlogi Jezusa. Se nič ne zgražam, le zanima me, kdaj bo križanje? Lahko tudi soprispevam za križ in žeblje.
Žeblji naj bodo večjega premera če lahko prosim!
Trump si vztrajno nabira sovražnike. Ne vem do kdaj lahko to še zdži. Mislim da ga bodo "njegovi" ven nesi. UPAM!
Norci..... Kakšni so šele volivci, da izvolijo take smeti...
Trump bo prepovedal katoliško vero v USA podobno kot je Zelenski pravoslavno v Ukrajini ? Verniki pa meketajo......me.me.me
Satan...Vance....nikoli ne spi....
Prejšnji papež je bil jezuit in podvržen jezuitskemu generalu A.deSosa. Zdajšnji je levičar. Svet gre v tri krasne ravno zaradi takih.
dare326 poskrbi za tablete... Ti že seka. Dejstvo je, da so generalno desničarki v zatonu. Tudi desničar proti desničarju. " Trump znorel na Melonijevo in napovedal: »V naslednjih dveh dneh bi se lahko nekaj zgodilo«
Trump misli, da je bog. Da je bog misli tudi Putin. Oba se motita. Oba bosta poražena.
P€derfil, ti v 10 minutah 15x obrnes plosco. Vedno si hvalil Dumba, zdaj serjes po njem. Taki ste, p€derfili kozjejebski, sproti si izmišljujete. Govno kurčevo.
Koliko otrok si danes posilil in pobil, ti nacisticni kup dreka?
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Tebe bo zih edn poču!