Svet

ZDA utrpele "sramoten poraz"

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 16:55 30.april 2026.

Iranci se pač bojujejo s tem kar imajo. To pa je res zelo dober geopolitični položaj. To da so ZDA največji nasilnež in terorist je čista resnica že od konca II.svetovne vojne . Vedeti je treba , da so Iranci ...prikaži veči napadeni in se branijo in zgodovina pa pove , da agresor še nikoli ni dobil vojne in jo tudi ZDA na drugem sveta ne bodo dobile . ZDA so izgubile vojno v Vietnamu in Afganistanu in še kje in tudi v Iranu jo bodo.

• rd2dmk2 19:06 30.april 2026.

pravzaprav niso taki zmagovalci Iranci, kot smo mi europejci poraženci. Luzerji smo ne svetovni, vse vesoljski. jebeni smo zaradi ukrajine, ker zapravljamo denar ker smo tako neumni in da ne rečem leni da se pustimo nategovat od par vojnih dobičkarjerv ...prikaži več na čeli z von der lajdnovo - kaj mislite da ne dobi nič nazaj od zelenega, in sedaj še zardi trumpa, ki nas namaka kjer koli nas more.

• Facja 19:10 30.april 2026.

Na žalost ljudje v EU in pri nas tega, kar si napisal, ne razumejo. In sploh ne vidijo kam gremo, ne vidijo kaj se bo v kratkem zgodilo. Jaz sem že obupal (nad ljudmi), da bodo spregledali in ukrepali.

• eeee 17:05 30.april 2026.

Iranci imajo se vedno na zalogi poceni dronov ko fuka, muriji so pa dodobra spraznili zaloge svojih dragih raket. Dron za par k v zameno za raketo za par 100k. Ni slabo.

Bozo53 19:24 30.april 2026.

Šunkiji in ornžnoglavi orangutan pušijo že od Vietnama naprej, edino vojno, ki so jo dobil je bila v Grenadi!!

• Paark 16:55 30.april 2026.

Kr tak nekaj, samo da narod klika

• jan631 17:21 30.april 2026.

Če, je to za njih zmaga, ko ti nasprotnik skoraj vse uniči, potem naj bo. Se pa mi smilijo ljudje v Iranu, ker jih ta diktatorski režim okrutno pobija.

• bandit 18:19 30.april 2026.

Diktatorja boš imal v SLO čez kakšen mesec, razen če se ne upremo. Osel.

Ruska_Zmaga 19:29 30.april 2026.

Jan,a še nisi v ukronaciji?!!!

omega_v6 16:45 30.april 2026.

To pa jke res zmaga!! V treh dneh so Iranci izgubili VSE od ladij letal in večino raket!! Zaprli so ožino kaj bo jih drago stalo saj bodo čez nekaj dni morali zapirati vrtine in država bo PROPADLA!! Resnica je ...prikaži veče kruta saj bodo kmalu brez hrane takrat bo narod pobil vse pripadnike IRGS -ja!!

Kimberley-Echo 18:59 30.april 2026.

Glede Irana je potrebno gledati tudi kopno, ne samo Hormuz. Iran izvaža plin in plinski kondenzat v Irak in Turčijo. Iraške elektrarne so odvisne od iranskega plina 95% za proizvodnjo elektrike. Turkmenistan uvaža železne palice in gradbeni material, Kazahstan uvaža ...prikaži več petrokemične proizvode, Rusija kupuje kmetijske proizvode. Iran je največji proizvajalec žafrana na svetu in 2. največji pistacij. Iran je samooskrben z mesom in zelenjavo. Kaspijsko morje je odprta vez s prijateljskimi državami.

• rd2dmk2 19:03 30.april 2026.

no ja tudir rusija je dobila vse sorte blokad pa še vedno živi.

• borut890 16:03 30.april 2026.

Sramoten poraz? v čem pa so jih porazili iranci? S tem, da so zaprli ožino in nametali na desetine min? Res, huda zmaga Irana.

• popokatopetl 16:11 30.april 2026.

V tejle vojni ni videt zmagovalca, izgubljamo pa žal tudi mi.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.